ŞtiriTelefoane

Apple va lansa iPhone 15 și 15 Pro fără SIM în mai multe țări

Potrivit informațiilor de pe site-ul francez iGeneration, publicate luni (27), Apple ar trebui să facă disponibile versiuni ale iPhone 15 fără intrare de cip în alte țări decât Statele Unite. De anul trecut, compania a început să adopte lansarea iPhone-urilor cu SIM virtual, eSIM, renunțând la utilizarea cipurilor fizice în SUA.

După cum se dezvăluie în raport, surse anonime au descoperit informații care sugerează că Apple va lansa telefoanele iPhone 15 și 15 Pro fără SIM în Franța. Deocamdată a fost menționată doar Franța, dar este posibil ca și alte țări din Europa și alte regiuni să primească și lansarea de modele fără cip.

„Apple a decis să lanseze versiuni fără cititor de carduri SIM în propria sa țară, ceea ce înseamnă că eSIM este acum singura opțiune. Potrivit informațiilor noastre, viitorul iPhone 15 și 15 Pro ar putea fi lansat și fără o cartelă SIM fizică în Franța . ”

iPhone fără slot SIM

iPhone 14 și 14 Pro au fost primele modele Apple fără slot pentru cip, vândute doar în Statele Unite. Versiunile au doar eSIM, o tehnologie care primește deja atenția mai multor operatori din întreaga lume.

Până acum, Apple nu a comentat raportul și nu a lansat nicio informație despre lansarea versiunilor iPhone fără SIM în alte țări.

În Romania, operatorii Vodafone, Orange și Digi oferă deja opțiunea eSIM pentru clienții care au smartphone-uri compatibile cu tehnologia.

[SURSA]

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website. În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele. În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button