Cel mai bun film SF din 2024 va avea dreptul la o serie spin-off și promite să fie fantastic

Dune este în plină ascensiune După succesul celor două filme ale lui Denis Villeneuve, Warner vrea să valorifice licența cu un serial derivat. Numit Dune Prophecy, a fost dezvăluit într-un prim trailer uluitor.

Bazându-se pe succesul celor două filme Dune ale lui Denis Villeneuve, Warner vrea să se concentreze în continuare asupra universului creat de Frank Herbert. În timp ce un al treilea lungmetraj este în pregătire, o serie spin-off va fi, de asemenea, la orizont: Dune Prophecy.

Seria a fost dezvăluită într-un prim trailer. Găsim acolo estetica foarte particulară a filmelor, întrucât se desfășoară în același univers cinematografic. Deși Villeneuve nu regizează niciun episod, el este în continuare implicat ca producător.

YouTube video

Serialul va fi susținut de o distribuție aleasă: Mark Strong (Kingsman, Sherlock Holmes), Indira Varma (Roma, Obi-Wan Kenobi ), Emily Watson (Breaking the Waves, Chernobyl) și Travis Fimmel (Viking, Warcraft ). Oameni frumoși Vom urmări aventurile lor prin șase episoade.

Dune Prophecy se bazează pe romanul The Sisterhood de Brian Herbert. Având loc cu 10.000 de ani înainte de nașterea lui Paul Atreides , povestește nașterea ordinului Bene Gesserit, care are o importanță crucială în universul lui Herbert. Vom urmări acest eveniment prin ochii a două surori Harkonnen. Mică specificitate: spre deosebire de filme, serialul ne va duce din planetă în planetă. Vom vedea niște peisaje!

Serialul a parcurs un drum lung. Numit pentru prima dată The Sisterhood, a suferit multe răsturnări înainte de a-și lua forma finală. Acesta va fi difuzat exclusiv pe platforma HBO Max , care va ajunge în Franța pe 11 iunie.

Nu există o dată specifică de lansare, dar un vag „în această toamnă” a fost renunțat. Prophecy este doar unul dintre numeroasele argumente ale lui Max, care își propune să atragă publicul francez în 2024 cu noile sezoane din House of the Dragon sau chiar The Last of Us O platformă care va avea multe de făcut pentru a convinge pe o piață din ce în ce mai saturată .

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *