Cineva a instalat Doom pe un kiosk McDonald’s

Pana Andrei
By Pana Andrei
2 Min

Probabil ati avut ocazia sa folositi pana acum un terminal McDonald’s de tip self-order (prin care puteti plasa o comanda). Ei bine, cineva s-a gandit ca acesta ar fi un dispozitiv tocmai bun pentru o sesiune de Doom asa ca a instalat jocul pe un astfel de aparat. Rezultatul final nu este unul ideal, imaginea fiind in modul landscape (rotita la 90 de grade spre dreapta), iar controlul probabil nici el nu este unul grozav. Totusi, poate fi catalogata drept o farsa reusita, mai ales din perspectiva persoanelor care joaca shootere sau au o pasiune pentru hacking hardware.

„Dar poate rula Doom?” este o intrebare pe care acest gen de persoane si-o pun des, mai mult sau mai putin serios, atunci cand dau peste un nou dispozitiv electronic. Un motiv din spatele raspandirii acestei curiozitati este faptul ca jocul original Doom putea rula la momentul lansarii pe un PC nu tocmai performant. Un alt motiv ar fi absurditatea de a juca un shooter sau orice alt joc complex pe un dispozitiv care in mod clar nu este menit pentru asta.

Astfel, printre nascocirile celor pasionati de hardware hacking, se numara rularea acestui FPS pe teste de sarcina echipate cu display, o casa de marcat (care apartinea tot McDonald’s), un touch bar de MacBook Pro sau o imprimanta Canon.

Urmărește Geeki.ro și pe Google News

Etichetat: ,
Distribuie acest articol
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.