TechFinTechOpenAI și Google: un nou rival...

OpenAI și Google: un nou rival în lupta pentru search web

În ultimii ani, Google a fost liderul absolut în domeniul motoarelor de căutare web, dar acum pare că are un nou rival în OpenAI. Potrivit unui raport recent publicat de The Information, OpenAI este în curs de dezvoltare a unui nou produs de căutare web, care ar putea fi unul dintre cele mai mari challenge-uri pentru Google până acum.

- Publicitate-

Noul produs de căutare web al OpenAI ar fi bazat pe tehnologiile Microsoftului, în special pe platforma Bing. Acest lucru este confirmat de faptul că Microsoft a investit în mod considerabil în OpenAI în ultimii ani și a inclus tehnologiile sale în produsele sale, cum ar fi Bing și Copilot.

OpenAI a fost în centrul atenției recent pentru ChatGPT, un model de limbaj natural inteligent care a impresionat cu abilitățile sale de a procesa și a furniza informații. Acum, pare că aceste abilități vor fi extinse și la un nivel mai înalt, cu o nouă aplicație care ar permite utilizatorilor să găsească informații mai precise și mai relevante.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale noului produs de căutare web al OpenAI ar fi faptul că ar putea oferi o abordare mai contextuală și mai dialogică la căutare, în loc să se bazeze pe simplele căutări cu cuvinte cheie. Acest lucru ar putea face ca utilizatorii să găsească mai ușor informațiile pe care le caută, fără a trebui să navigheze prin rezultatele de căutare.

În plus, noul produs de căutare web al OpenAI ar putea fi unul dintre cele mai mari challenge-uri pentru Google, care a fost criticat în ultimii ani pentru calitatea rezultatelor de căutare. Dacă OpenAI reușește să dezvolte un produs de căutare web care este mai bun decât cel al Google, acesta ar putea fi unul dintre cele mai mari evenimente din istoria internetului.

În concluzie, noul produs de căutare web al OpenAI pare să fie unul dintre cele mai mari challenge-uri pentru Google și ar putea schimba modul în care noi găsim informații pe internet.

- Publicitate-
Marian Ciobanu
Marian Ciobanu
Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Trending