DivertismentEpic Games Store oferă două noi...

Epic Games Store oferă două noi jocuri gratuite pentru această săptămână

Epic Games Store continuă să răsplătească jucătorii cu oferte gratuite pentru biblioteca lor de jocuri. În această săptămână, pasionații de gaming au ocazia să își îmbogățească colecția cu două titluri captivante, fără a scoate niciun ban din buzunar.

- Publicitate-

INDUSTRIA: O experiență shooter în primul-persoane de neuitat

Primul joc gratuit al săptămânii este INDUSTRIA, un shooter în primul-persoane care promite o aventură uluitoare și plină de suspans. Acțiunea se desfășoară pe fundalul căderii Zidului Berlinului, unde jucătorul se trezește inexplicabil transportat într-un univers paralel în timp ce caută un coleg dispărut. Explorarea acestei lumi superbe, dar înfricoșătoare, îmbină elemente familiare din perioada Războiului Rece din Berlinul de Est cu un peisaj industrial straniu și intrigant.

Pregătește-te pentru o narațiune captivantă, deoarece vei descoperi secretele acestui loc misterios. Nu vei fi singur în această călătorie, întrucât vei întâlni inamici periculoși la fiecare colț, astfel că trebuie să fii pregătit să te aperi cu una dintre cele patru arme disponibile. Coloana sonoră unică, un amestec de sintetizatoare, instrumente acustice și vocale melancolice, amplifică atmosfera aparte și va rămâne cu tine mult timp după ce termini jocul. Cu o durată estimată de aproximativ 4 ore, INDUSTRIA oferă o experiență narativă concisă, dar profundă.

LISA: The Definitive Edition – O poveste întunecată și tulburătoare

Al doilea joc gratuit este LISA: The Definitive Edition, o experiență RPG narativă care te va transpune într-o lume întunecată și distorsionată. Această ediție definitivă reunește atât LISA: The Painful, cât și continuarea sa, LISA: The Joyful, oferind o poveste completă atât pentru jucătorii noi, cât și pentru cei care s-au întors în lumea Olathe.

Pregătește-te pentru un rollercoaster emoțional în timp ce explorezi realitățile dure ale orașului Olathe și descoperi secretele îngropate sub suprafață. Acesta nu este un RPG obișnuit – pregătește-te pentru o poveste întunecată și matură, cu multe decizii dificile de luat.

Nu rata ocazia de a adăuga aceste două titluri gratuite în biblioteca ta de jocuri de pe Epic Games Store înainte să expire oferta. Și țineți-vă pregătiți pentru săptămâna viitoare, când Orcs Must Die 3 va fi jocul gratuit al săptămânii, aducând acțiune tower defense în colecția voastră de pe Epic Games.

- Publicitate-
Marian Ciobanu
Marian Ciobanu
Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Trending