God of War Ragnarok: Expansiunea către PC

God of War Ragnarok, una dintre cele mai populare producții ale Playstation 5, s-ar putea să ajungă în curând și pe platforma PC. Se pare că Sony, dezvoltatorul jocului, explorează posibilitatea de a-și extinde producțiile către această platformă, ceea ce ar aduce bucurie fanilor seriei.

Odată cu reluarea seriei God of War în 2018, Playstation a lansat o nouă producție sub numele de God of War Ragnarok în 2022. Jocul a fost disponibil atât pe platforma Playstation 4, cât și pe Playstation 5, și a captat rapid atenția jucătorilor datorită calității sale remarcabile. Acum, pare că popularul joc va traversa barierele consolelor și va fi adus și pe platforma PC.

Anunțul mult așteptat al versiunii pentru PC a lui God of War Ragnarok ar putea avea loc chiar în această lună. O sursă de încredere din industria jocurilor, cunoscută sub pseudonimul „billbil-kun,” a dezvăluit că Sony intenționează să facă publică această versiune în următoarele săptămâni. Se pare că Sony va alege să anunțe lansarea prin intermediul unui blog, similar modului în care au procedat cu Ghost of Tsushima: Director’s Cut.

Această informație nu poate decât să entuziasmeze comunitatea de jucători de pe platforma PC. Deși „billbil-kun” nu a dezvăluit data exactă a lansării, informațiile anterioare sugerează că God of War Ragnarok va fi disponibil pentru PC începând cu primul trimestru al anului 2025. De asemenea, se așteaptă ca versiunea pentru PC să includă și expansiunea Valhalla, lansată în ultimele luni, pentru a oferi o experiență completă jucătorilor.

Cu toate acestea, este important de menționat că Sony nu a confirmat oficial aceste informații, așa că rămâne de văzut cât de concrete sunt planurile lor și când vor putea jucătorii de pe PC să se bucure de God of War Ragnarok. Cu toate acestea, odată ce versiunea pentru PC va fi lansată, fanii seriei vor putea să se alăture aventurii epică a lui Kratos și Atreus într-o lume plină de mitologie nordică și acțiune intensă, direct de pe propriul lor calculator.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *