Google Photos, Drive, Street View si YouTube Music: toate noutatile ce vor aparea in curand

Google
Google

Mai multe funcții noi vin pentru unele servicii Google: în Google Photo există un nou buton care vă permite să îmbunătățiți algoritmii de recunoaștere, Google Drive se pregătește să primească suport pentru deschiderea fișierelor criptate, YouTube Music introduce o bară de activități și în Street View debutează modul Ghid.

Google Photo

Google Photo
Google Photo

Google dorește să îmbunătățească Photo și, în acest sens, a decis să solicite ajutorul utilizatorilor . De fapt, un mic buton de avertizare este acum prezent în aplicația pentru Android (îl puteți găsi derulând în jos din fila Căutare) care vă permite să accesați un meniu dedicat dezvoltat prin platforma proprietară Crowdsource .

Aici sunt afișate o serie de imagini din biblioteca utilizatorului și li se cere să specifice conținutul important al fotografiei. La sfârșitul acestei sesiuni de 10 întrebări, cei care doresc pot continua să ofere sugestii utile alegând între trei opțiuni diferite: (vezi mai jos)

  • “Înțelegerea fotografiilor dvs.: Am dori să știm ce este important pentru dvs.”
  • “Preferințe de imprimare: Ajutați-ne să înțelegem ce ați dori să imprimați”
  • “Fotografii de vacanță: ajutați-ne să ne dăm seama care sunt fotografiile despre o anumită vacanță sau eveniment”

Prin urmare, voința Google este de a rafina în continuare algoritmii de recunoaștere , aceiași algoritmi care de ceva timp au făcut deja posibilă recunoașterea automată a peisajelor, a oamenilor sau chiar a propozițiilor datorită tehnologiei de recunoaștere optică a caracterelor (OCR) .

Citeste si:  Google a fost dat în judecată pentru colectarea datelor Chrome din modul Incognito

Noua funcție este disponibilă în prezent numai pe dispozitivele Android .

Google Drive

Google Drive
Google Drive

Google Drive va permite în curând accesul la fișierele criptate direct din aplicația Android: acest lucru este sugerat de șirurile de cod observate de XDA Developers în timpul ultimei versiuni 2.20.441.06.40 . Prin urmare, informațiile ne permit să confirmăm că în curând va fi posibil:

  • Sa deschideți fișiere criptate în Drive
  • Sa descărcați și decriptați fișiere
  • Sa urmați linkul pentru a descărca aplicația:

YouTube Music

YouTube Music
YouTube Music

YouTube Music a preluat definitiv Google Play Music și primește acum o serie de noi actualizări ale ecranului de pornire.

  • Liste de redare personalizate: Ecranul de pornire YouTube Music include până la șapte liste de redare noi, care sunt personalizate și create special pentru utilizatori în funcție de context (antrenamente, relaxare, studiu și multe altele). Fiecare listă de redare este actualizată constant și va varia de fiecare dată când o porniți.
  • Bara de activitate nouă : există acum o nouă bară de activitate în fila de pornire care permite accesul ușor la muzică pe baza a patru activități prezentate, inclusiv: antrenament, concentrare, relaxare și navetă
  • Ambele funcții noi sunt lansate în prezent pe Android și iOS.
Citeste si:  iPhone 9 va fi produs din februarie si va fi anuntat din martie

Google Street View

Google Street View
Google Street View

Încheiem cu aplicația Google Street View pentru Android, unde de câteva zile unor utilizatori li sa oferit posibilitatea de a testa o nouă funcție „Mod de conducere” care vă permite să achiziționați și să încărcați imagini 360 ° pentru Street View direct de pe dispozitivul dvs. , prin urmare chiar și fără ajutorul unei came speciale.

După cum sa raportat pe Reddit, funcționalitatea poate fi inițiată din meniul lateral. În acest moment nu există mai multe informații și nu este clar dacă această modalitate va fi distribuită public în viitorul apropiat.

Rămâi la curent cu toate noutățile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Nokia 8000 4G

Nokia 8000 4G arata foarte bine: Imagini noi cu noul telefon

Articolul următor
MacBook Air, Pro și Mac Mini cu Apple Silicon oficial: Pret in Romania

MacBook Air, Pro și Mac Mini cu Apple Silicon oficial: Pret in Romania

Postări Asemănatoare
Total
0
Share