Internet Explorer te va redirectiona catre Edge incepand cu luna viitoare

Internet Explorer 2020

Microsoft a îndepărtat încet utilizatorii de browserul său vechi Internet Explorer de foarte mult timp, mergând recent până la utilizarea unei actualizări Windows forțate pentru a instala noul browser Chromium Edge pe computerul dvs. Windows. Dar luna viitoare, Microsoft intenționează să forțeze computerul să lanseze automat și aproximativ 1.156 de site-uri web în Edge – dacă încercați să lansați un site „incompatibil” în IE.

Acesta este raportul de la ZDNet , care a înregistrat și un videoclip care arată cum funcționează:

Există o mulțime de site-uri cu nume mari pe lista de lansare automată în Edge , inclusiv Facebook, Instagram, Twitter, YouTube, o serie de produse Google, Microsoft Teams și destul de multe bănci și alte companii mari.

Modificarea se va lansa în versiunea 87 Microsoft Edge, care este setată să sosească în săptămâna 19 noiembrie și că Edge va încerca automat să migreze datele de navigare din IE, cu excepția cazului în care debifați o casetă (consultați imaginea de mai jos).

Citeste si:  Panasonic lanseaza primele casti earbuds wifi in Europa

Internet

Personal nu m-am mai atins de Internet Explorer de ani de zile, asa ca aceasta miscare nu este deloc frustranta pentru mine dar nici pentru multi utilizatori, datele arata ca o proportie de doar 5% din utilizatoriid e internet se mai bazeaza pe acest browser.

Articolul anterior
123541665 458516945112698 4389705340175565392 n 1

Ce opțiuni ai pentru afacerea ta: o agenție promovare SEO sau un angajat intern?

Articolul următor
Windows 10

Noua actualizare Windows 10 elimina definitiv Adobe Flash

Postări Asemănatoare
Total
1
Share