Microsoft începe să testeze noul plan de familie Xbox Game Pass

Emilian Padureanu
By Emilian Padureanu
2 Min

Zvonurile apărute în martie anul acesta s-au dovedit a fi adevărate, în condițiile în care în ultimele ore Microsoft a confirmat că a dat startul testelor planului de familie dedicat Xbox Game Pass Ultimate, celebrul serviciu de abonament, în Irlanda și în Columbia.

Prin urmare, au fost confirmate câteva detalii fundamentale, precum că noul plan de familie va acceptă până la 4 conturi diferite pe grup de familie, toate la un preț de 21,99 euro pe lună. Vorbim deci de 5,5 euro pe lună pentru fiecare participant în parte, un preț mult mai bun decât cei 12,99 euro pe lună din planul actual.

Trebuie totuși să avem în vedere faptul că toate numerele noului plan – numărul de utilizatori și costul lunar – sunt încă evaluate de Microsoft, astfel încât acestea ar putea fi supuse unor modificări de acum până la lansarea oficială a abonamentului pe toate piețele, deci este bine să le luăm doar că date orientative, în așteptarea unor comunicații ulterioare.

Ceea ce știm sigur este că Microsoft a implementat un sistem care vă permite să vă convertiți abonamentul actual în cel de familie, cu un raport care vă permite să aveți 18 zile din noul plan pentru fiecare lună rămasă de Game Pass Ultimate. Evident, acest raport ar putea suferi și variații dacă prețul final ar diferi de cel propus în faza de testare.

Urmărește Geeki.ro și pe Google News

Distribuie acest articol
Postat de Emilian Padureanu
Urmăriți:
# Tânăr craiovean pasionat de travel, filme & seriale și noutăți din domeniul tehnologiei.
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.