TechSoftwareMicrosoft pregătește o revoluție în domeniul...

Microsoft pregătește o revoluție în domeniul sistemelor de operare cu Windows 13

Microsoft, gigantul din domeniul tehnologiei, nu a dezvăluit încă oficial următoarea versiune a sistemului de operare Windows după lansarea lui Windows 11. Cu toate acestea, unul dintre cei mai populari designeri de concepte a prezentat deja o viziune asupra a ceea ce ar putea oferi Windows 13. Se așteaptă ca Microsoft să se concentreze pe inteligența artificială cu Windows 12 și apoi să realizeze o revizuire majoră a designului în versiunea următoare.

- Publicitate-

Windows 13 promite integrarea inteligenței artificiale și personalizare avansată

Conceptul prezentat evidențiază caracteristicile asistate de inteligența artificială. Similar cu funcțiile folosite anterior pentru conceptul Windows 12, se oferă capacitatea de a genera imagini de fundal pentru Windows din comenzi text. De asemenea, traducerea în timp real în sistemul de operare va fi posibilă cu ajutorul inteligenței artificiale.

Videoclipul conceptual se concentrează în principal pe opțiunile de personalizare ale Windows 13. Utilizatorii vor avea la dispoziție multiple pictograme și teme de culori pentru a personaliza experiența desktop. Widget-urile vor putea fi, de asemenea, trase și poziționate oriunde pe ecran.

O bibliotecă de widget-uri și un design inspirat de Windows 11

O bibliotecă formată din widget-uri este, de asemenea, prezentă. Din această bibliotecă, veți putea mări widget-ul de care aveți nevoie și îl veți putea poziționa pe desktop.

În ceea ce privește limbajul general de design, se poate spune că se inspiră din Windows 11. Cu toate acestea, își propune să inoveze multe elemente. De exemplu, ecranul de blocare seamănă cu iOS în termeni de widget-uri mari personalizabile. Bara de activități este reînnoită cu butoane transparente pentru aplicații.

Microsoft dorește de ceva timp să integreze inteligența artificială în Windows

Știm că Microsoft dorește de ceva timp să integreze inteligența artificială în Windows. Cu toate acestea, este important de menționat că acest videoclip este complet conceptual și nu reflectă munca efectivă a Microsoft.

Ce părere aveți despre acest subiect? Puteți împărtăși opiniile voastre cu noi în secțiunea de comentarii de mai jos.

- Publicitate-
Marian Ciobanu
Marian Ciobanu
Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Trending