Noul film Doctor Strange va veni pe Disney Plus în iunie

Doctor Strange 2, sau Doctor Strange: Multiverse Madness, a fost lansat recent în cinematografe. Cei care vor să vadă filmul acasă nu vor aștepta prea mult pentru asta. Filmul își va lua locul în catalogul Disney Plus pe 22 iunie. Nu va trebui să plătiți o taxă suplimentară pentru aceasta.

Intervalele de timp pentru filmele care urmează să fie difuzate numai în cinematografe sunt din ce în ce mai scurte. Noul film Doctor Strange va fi lansat pe Disney Plus la doar 47 de zile de la lansare. Filme precum Shang-Chi și Legenda celor zece inele și Free Guy au venit și ele la Disney Plus în 45 de zile de la lansare.

În trecut, filmele erau lansate în formate care puteau fi vizionate acasă la 90 de zile după ce erau difuzate în cinematografe. Cu toate acestea, odată cu pandemia, această perioadă s-a scurtat semnificativ. Unele studiouri importante, inclusiv Disney, aduc unele dintre filmele lor pe platformele digitale simultan cu cinematografele. Filme noi sunt oferite publicului cu opțiunea de închiriere. Netflix și unele studiouri la scară mică au început să implementeze modelul de ecranizare simultană înainte de pandemie.

Doctor Strange 2 nu va fi singurul film Marvel Cinematic Universe care va ajunge la Disney Plus luna aceasta. Serialul Miss Marvel va fi difuzat și pe Disney+ pe 8 iunie. Disney Plus va începe difuzarea în Romania pe 14 iunie. Prin urmare, va fi posibil să vizionați Doctor Strange 2 acasă, în Romania.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *