TechMobileProducția Ecranului OLED pentru iPad Pro...

Producția Ecranului OLED pentru iPad Pro Va Începe în Februarie 2024

Apple se pregătește să facă un pas important în evoluția seriei iPad Pro, cu introducerea ecranelor OLED pentru modelele de 12.9 inchi. Conform unui raport recent din lanțul de aprovizionare, producția acestor ecrane inovative va începe în februarie 2024, marcând o tranziție semnificativă de la panourile Mini LED la OLED.

- Publicitate-

Această schimbare vine cu promisiunea îmbunătățirii calității vizuale pentru utilizatori, oferind culori mai vii și negru mai profund, caracteristici recunoscute ale tehnologiei OLED. Prioritatea va fi acordată inițial modelelor de 11 și 12.9 inchi, cu planuri de extindere a acestei tehnologii și pentru iPad mini și iPad Air până în anul 2026.

În afară de schimbarea ecranului, se așteaptă ca seria iPad din 2024 să includă și alte noutăți, cum ar fi procesorul M3 și o nouă versiune a tastaturii Magic Keyboard din aluminiu. Se preconizează că noul model va avea un ecran puțin mai mare, de aproximativ 13 inchi, și va păstra un singur port USB-C. Tastatura Magic Keyboard, rediagramată și fabricată din materiale de mai bună calitate, ar putea depăși pragul de 300 de dolari.

Interesant este faptul că în acest an, Apple a ales să nu actualizeze gama de iPad-uri, ceea ce a crescut așteptările pentru inovațiile ce vor fi prezentate în 2024. Nu doar seria Pro, ci toate modelele ar putea beneficia de îmbunătățiri semnificative.

În concluzie, fanii Apple au motive să fie entuziasmați pentru viitorul iPad Pro. Cu tehnologia OLED și alte îmbunătățiri în așteptare, următorii ani se anunță a fi plini de inovații pentru tabletele Apple.

- Publicitate-
Marian Ciobanu
Marian Ciobanu
Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Trending