ŞtiriRealme a lansat prima sa tabletă:...

Realme a lansat prima sa tabletă: Iată prețul și specificațiile acesteia

Compania Realme, care se dezvoltă rapid în sectorul telefoanelor mobile, a intrat oficial și pe piața tabletelor. Considerând că în timpul pandemiei cererea de tablete a crescut, producătorul chinez s-a alăturat acestei industrii și dorește să impresioneze utilizatorii cu Realme Pad.

- Publicitate-

Lansat în India, Realme Pad vine cu caracteristici mid-range și atrage atenția datorită prețului său mic.

Realme Pad vine cu procesorul MediaTek Helio G80

Prima tabletă Realme, Realme Pad, are la bază procesorul Helio G80 de la MediaTek. Pentru a menționa și alte specificații, partea frontală a dispozitivului are un ecran IPS LCD de 10.4 inch cu o rezoluție de 2000 x 1200 pixeli. Grosimea tabletei, care este confecționată dintr-un aliaj de aluminiu, este de numai 6,9 mm.

În plus față de procesor și ecran, Realme Pad vine cu 3/4 GB RAM și 32/64 GB stocare internă. Compania include, de asemenea, un slot microSD pentru oferi posibilitatea de a suplimenta memoria de stocare.

În ceea ce privește camerele, Realme Pad vine cu un senzor de 8 Megapixeli atât pe spate, cât și pe față. Această cameră permite să filmați videoclipuri HD și are potențialul de a satisface cu ușurință nevoile de zi cu zi.

Pe partea de alimentare, tableta are o baterie de 7.100 mAh cu suport de încărcare de 18W. Potrivit companiei, această baterie oferă 65 de zile cu ecranul stins și 12 ore de redare video. Desigur, pe termen lung, testele vor dezvălui acest aspect mai în detaliu.

Realme Pad, de altfel, vine cu un difuzor quad care acceptă sistemul Dolby Atmos. Aceste difuzoare sunt situate în cele patru colțuri ale dispozitivului.

Ca software, prima tabletă Realme iese din cutie direct cu interfața Realme bazată pe Android 11. Aceasta oferă caracteristici precum modul special de citire, modul întunecat, modul de noapte pentru a reduce luminozitatea în condiții de lumină scăzută și modul de lumină galbenă.

Realme Pad specificatii

 • Display: 10.4 inch IPS LCD
 • Procesor: MediaTek Helio G80
 • RAM: 3/4 GB
 • Stocare: 32/64GB
 • Camera din spate: 8 Megapixeli
 • Cameră frontală: 8 megapixeli
 • Baterie: 7,100 mAh (18W)
 • Software-ul și alte caracteristici: Realme UI (interfață dezvoltată pentru tabletă), sistem audio Dolby Atmos bazat pe Android 11.

Realme Pad preț

Prima tabletă Realme, Realme Pad, vine în două culori, auriu și gri. Prețurile tabletei sunt după cum urmează:

 • 3 GB RAM-32 GB stocare: 190 USD
 • 4 GB RAM-64 GB stocare: 217 USD
 • 4GB RAM-64GB de stocare-Wifi + LTE versiune: 245 USD

Această tabletă, care va fi disponibilă în India pe 16 septembrie, va putea fi cumpărată probabil și din țara noastră în zilele următoare.

- Publicitate-
Marian Mărian
Marian Mărian
Marian prezintă un interes ridicat față de marketingul digital. Acesta consideră că internetul e un mediu minunat care oferă oportunități nelimitate utilizatorilor de a se dezvolta și de a-și exprima creativitatea. Cu o experiență vastă în copywriting, Marian a redactat articole pentru revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, în perioada 2016-2018. Apoi, din 2019, Marian a preluat rolul de Redactor-șef adjunct și SEO Specialist în cadrul portalului de ştiri şi informaţii IT&C intitulat GEEKI. Pe lângă capabilitățile sale de gândire critică, fiind capabil să facă diferența între corelație și cauzalitate în domeniul SEO, acestuia îi place, de altfel, să scrie articole despre diverse subiecte ce țin de tehnologie, știință și divertisment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Trending