MIUI 12
MIUI 12

Xiaomi nu a terminac inca distribuirea ultimei versiuni de Android pe smartphone-urile sale, dar ar trebui să înceapă testarea în curând pentru MIUI 12, interfata ce va fi lansata cu Android 11, conform ultimelor informatii. Conform unui program apărut pe forumul companiei, versiunea beta a software-ului va fi lansată în luna mai.

Imaginea a fost împărtășită pe un forum comunitar Mi și la scurt timp după aceea a fost eliminată, arată presupusa planificare a lui Xiaomi cu MIUI 12. Potrivit Gizmochina , conținutul a fost publicat de un partener influencer al companiei și nu direct de către companie. Prin urmare, este posibil ca informațiile să nu fie corecte.

20111457502352

Cronologia scursă arată că MIUI 12 se află în prezent în stadiul de dezvoltare, iar prima versiune beta trebuie să ajungă în luna mai. A cincea lună a anului este de obicei momentul în care Xiaomi prezintă caracteristicile interfeței sale personalizate.

Planificarea Xiaomi subliniază, de asemenea, că MIUI 12 ar trebui să înceapă să fie stabil începând cu luna iunie, la o lună după începerea beta. Lansarea versiunii finale a interfeței personalizate ar fi programată pentru al treilea trimestru al anului. De obicei, compania lansează noile versiuni în octombrie, moment în care noua versiune de Android începe să intre pe piață.

MIUI 12 a fost dezvăluit de Xiaomi în ianuarie  și a avut chiar o listă inițială de dispozitive compatibile distribuite pe internet. Interfața se va baza pe Android 11, care este deja disponibil în versiunea de previzualizare și ajunge în a doua jumătate a anului.

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.