AnTuTu Benchmark
AnTuTu Benchmark

Luna trecută, Google a eliminat aproape 600 de aplicații din Play Store pentru încălcarea politicilor publicitare în aplicație. Cele mai multe dintre acestea au fost eliminate din motive de publicitate frauduloasă și perturbatoare în aplicație. În timp ce Google s-a abținut să numească în mod special aplicațiile expulzate, infamatul editor chinez de aplicații Cheetah Mobile pare că a primit o lovitura- iar aceasta nu a fost prima dată. Săptămâni mai târziu, Google a eliminat aplicațiile de evaluare comparativă populare precum AnTuTu pentru presupusa lor conexiune cu Cheetah Mobile. Aplicațiile eliminate din Google Play Store includ AnTuTu Benchmark, AnTuTu 3DBench și AITuTu Benchmark.

Motivul exact din spatele acestei expulzări nu este clar, dar Android Police subliniază că asocierea AnTuTu cu Cheetah Mobile ar putea fi motivul. Într-o versiune arhivată a Politicii de confidențialitate a AnTuTu, Cheetah Mobile a fost numit „controler de date cu privire la informațiile personale colectate de la utilizatori”. Această politică de confidențialitate a fost datată la 10 octombrie 2018, dar pagina web a fost memorată în ultima dată în cache în data de 13 decembrie 2019. Conform aceluiași document, „Un„ operator de date ”este o entitate care stabilește scopurile pentru care și modul în care sunt prelucrate orice informații personale. ”

Începând cu data de 26 decembrie 2019, Politica de confidențialitate a fost actualizată și Cheetah Mobile a fost înlocuit cu „Antutu Technology Co., Ltd.” În schimb, butonul Politică de confidențialitate din AnTuTu Benchmark Play Store (ultima arhivare) se îndreaptă în continuare către o pagină web de pe site-ul web al Cheetah Mobile.

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.