DivertismentCum își poate petrece copilul tău...

Cum își poate petrece copilul tău vacanța de Paște? Iată o sugestie inedită

În timpul vacanțelor sau a Sărbătorilor, activitățile dedicate copiilor revin în prim-plan. O tabără de zi, o vizită la bunici, o scurtă excursie, esențialul este ca cel mic să aibă ocupație și, dacă se poate, să se bucure pe întregul parcurs. Din fericire, Paștele aduce cu el ocazia perfectă de a oferi juniorului o experiență valoroasă – lecții de engleză pentru copii, sub un format foarte distractiv și interactiv.

- Publicitate-

Da, ai citit bine! Studiul poate fi amuzant, în special pentru categoria de vârstă 4-12 ani. Abordările educaționale s-au schimbat de-a lungul timpului, metodele de învățare s-au digitalizat, toate acestea oglindindu-se în rezultatele excelente obținute și în gradul general de satisfacție ridicat.

Studiul și joaca, perechea perfectă

Nu este necesar să subliniem prea mult importanța limbii engleze. Fiind vorbită în întreaga lume, reprezintă instrumentul central prin care copiii se vor putea conecta cu viitorii colegi de serviciu sau cu prietenii care călătoresc în străinătate. În plus, majoritatea orelor libere vor fi petrecute consumând conținut în limba engleză, fie că ne gândim la navigarea pe web și rețele sociale, privitul la televizor sau joaca online.

Novakid, metodă educațională dovedită ce combină studiul și distracția, este deosebit de plăcută pentru juniori. Bazându-se pe datele unei cercetări amănunțite, care arată că îmbinând motivele narative și abordarea jucăușă se obține o creștere cu 39% a rezultatelor învățării și se sporește dragostea de limbă și cultură, această platformă de engleză online pentru copii sprijină asimilarea noilor informații prin jocuri video interactive, îndeplinirea sarcinilor, citirea benzilor desenate și multe altele. Când plăcerea este inerentă procesului de învățare, granița dintre vacanța de Paște și studii se estompează, în sens pozitiv.

Beneficiile platformelor educaționale

Când lecțiile de engleză se desfășoară online, flexibilitatea și comoditatea devin primordiale. Este necesar doar un computer cu acces la internet pentru a participa, iar interacțiunea cu profesorii experimentați, specializați în predarea copiilor, conturează o experiență memorabilă. Dincolo de învățarea limbii, accentul trebuie pus pe construirea încrederii și îmbunătățirea abilităților de comunicare într-un mediu virtual global. Discuțiile desfășurate exclusiv în engleză asigură atenție 100% din partea tutorelui, reflectând progresul într-un mod simplu pentru părinți prin sistemul de învățare.

Studiul la distanță, potrivit pentru schimbările care au loc în lumea aglomerată de azi, prezintă și provocări. Prin urmare, este recomandat ca fiecare unitate de lecție să aibă un interval de doar 25 de minute și să fie adecvată duratei de atenție a tinerilor cursanți. Astfel, juniorii își dezvoltă o autonomie de învățare online, care generează rezultate mai bune în acest proces remote.

Mai mult decât atât, utilizarea mediilor virtuale permite implementarea unei abordări ludice, ce folosește mijloace vizuale interactive avansate într-un cadru asociat cu plăcerea copiilor. Pe măsură ce nivelul de interes al elevului crește, învățarea devine mai eficientă.

Vrei ca micuțul tău să-și dezvolte cunoștințele și să se distreze în același timp? Atunci profită de vacanța de Paște și optează pentru o lecție de engleză pentru copii!

- Publicitate-

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Trending