Samsung este cel mai mare producator de smartphone-uri din lume. De la apariția Android, compania a reușit să iasă în evidență pe piață, fiind, de multă vreme, o companie capabilă să concureze cu Apple, alaturi de Huawei. Acest lucru s-a datorat în principal lansării liniilor Galaxy S și Galaxy Note, care au adus, an de an, hardware de ultimă oră, design de lux, ecrane Super AMOLED incredibile și funcții inovatoare.

Cu câțiva ani în urmă, telefoanele Galaxy au câștigat interfața One UI, care astăzi este recunoscută ca fiind una dintre cele mai frumoase și practice interfețe pentru smartphone-urile Android. Acum, veți învăța să căutați actualizări software folosind One UI.

Actualizările de sistem permit smartphone-ului dvs. să funcționeze optim, cu cele mai recente îmbunătățiri de performanță, îmbunătățiri ale funcțiilor și corecții de securitate lansate de Samsung.

Aceste actualizări ajung automat pe telefonul dvs., dar le puteți căuta și instala manual. Vedeți cum se face urmând pașii de mai jos:

  1. Deschideți meniul setărilor sistemului;
  2. Derulați în jos lista de opțiuni și atingeți „Actualizări software”;
  3. Atingeți „Descărcați și instalați”;
  4. Dispozitivul va verifica dacă este disponibilă o actualizare;
  5. Apăsați pe „Descărcați manual actualizările” pentru a le instala imediat;
  6. Așteptați instalarea și, dacă este necesar, reporniți dispozitivul. La sfârșitul procesului, sistemul trebuie să vă informeze că software-ul este actualizat.

Procesul de mai sus a fost efectuat pe Android 8 Oreo, dar este destul de similar pe Android 7 Nougat, 9 Pie și 10 versiuni.

Pe lângă actualizarea care modifică versiunea Android de pe smartphone-ul dvs., Samsung lansează în fiecare lună actualizări numite „patch-uri de securitate”. Aceste actualizări păstrează dispozitivul în siguranță împotriva celor mai recente amenințări virtuale.