Conform celor mai recente știri, Facebook testează o aplicație video de întâlniri rapide numită Sparked, care necesită un profil Facebook pentru a crea un cont. Sparked este dezvoltat de echipa NPE de la Facebook, care este un grup intern care lucrează pe aplicații experimentale. Puteți consulta pagina web Sparked făcând clic aici. Pagina web descrie aplicația ca „întâlniri video cu oameni amabili”.

Pagina web promite, de asemenea, că nu vor exista profiluri publice, fără glisare, fără DM și toate acestea gratuit. Se pare că aplicația va parcurge automat persoanele prin date video rapide care durează patru minute.

The Verge a raportat că, atunci când a încercat să creeze un profil, a fost pus pe o listă de așteptare. The Verge a raportat că bunătatea este o temă cheie a aplicației, deoarece, în timp ce se înscriu, utilizatorii trebuie să scrie ceea ce îi face să devină amabil. Inițial, răspunsurile vor fi „revizuite de un om la Sparked”. Utilizatorii vor putea alege cu cine doresc să se întâlnească: bărbați, femei sau persoane non-binare. Utilizatorii vor fi, de asemenea, întrebați dacă sunt deschise pentru persoane trans.

Este posibil ca utilizatorii să fie nevoiți să se conecteze la Sparked prin web sau li se poate cere să descarce o aplicație. Deocamdată, nicio aplicație nu este activă în App Store sau Google Play.

Rețineți că nu este prima dată când Facebook lucrează la un proiect de întâlniri. În 2019, Facebook a lansat Facebook Dating în SUA. Facebook Dating funcționează din aplicația principală Facebook. În prezent, Facebook Dating operează în diferite țări, inclusiv în Marea Britanie. Facebook Dating funcționează similar cu orice altă aplicație de întâlniri. Utilizatorii pot trece printr-un profil public al unui potențial meci și apoi pot trimite / primi la fel pentru a începe, probabil, un chat. Trebuie remarcat faptul că, de acum, echipa NPE a lansat multe aplicații, dar aproape niciuna nu a decolat, așa că rămâne încă o întrebare despre cât de angajat este Facebook față de proiect

Distribuie

Scrie ceva...