OferteŞtiriTelefoane

Galaxy A53 5G ieftin: de unde să-l cumperi la cel mai bun preț?

Telefonul Samsung Galaxy A53 5G este disponibil pentru achiziționare în Romania din 1 aprilie 2022. Certificare IP67, procesor nou, camere care folosesc AI, ecran mare, autonomie, conectivitate 5G și securitate fără compromis, iată un telefon de gamă medie interesant. De unde să-l cumperi la cel mai bun preț?

La începutul acestui an, Samsung și-a dezvăluit noile smartphone-uri de gamă medie, Galaxy A33 5G și A53 5G. Cu cele două dispozitive ale sale, gigantul sud-coreean își perfecționează formula prestabilită oferind o fișă tehnică atractivă și un preț accesibil.

Dacă Samsung Galaxy A53 5G oferă în mod evident compatibilitate 5G, beneficiază și de un SoC Exynos 1280 facut în 5 nm, un senzor foto cvadruplu și un panou AMOLED mare în FHD +. Toate sub marca de 500 de euro .

De unde sa cumparati Galaxy A53 5G la cel mai bun pret?

Samsung Galaxy A53 5G are un stil elegant, modern, fără bibelouri. Dispozitivul este oferit în diferite culori și anume Negru, Alb, Albastru și Piersică, cu un preț de pornire stabilit la 459 euro pentru modelul de 128 GB și 519 euro pentru modelul de 512 GB (la lansare).

Ce specificatii are Galaxy A53 5G?

Samsung Galaxy A53 5G are un ecran Super AMOLED de 6,5” în FHD+ și o rată de reîmprospătare de 120 Hz. Panoul robust este Corning Gorilla Glass 5. Inima smartphone-ului este, așadar, un Exynos 1280 facut în 5 nm, bineînțeles compatibil 5G, așa cum indică numele său comercial.

Pe partea foto, Galaxy A53 5G beneficiază de un set foarte bun cu un senzor principal de 64 MP , un senzor ultra-larg de 12 MP , un obiectiv macro de 5 MP și un senzor dedicat până la portrete de 5 MP. Senzorul selfie este de 32 MP .

Echipat cu o baterie de 5000 mAH, ofera incarcare rapida de 25W si are un senzor de amprenta pozitionat sub ecran. Samsung anunță două zile de autonomie. În fine, și dacă vă întrebați, smartphone-ul Samsung nu are mini-jack de 3,5 mm.

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website. În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele. În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button