TechInternetGoogle vrea să îmbunătățească Asistentul său...

Google vrea să îmbunătățească Asistentul său prin integrarea cu Bard

Google este cunoscut pentru investițiile sale în domeniul inteligenței artificiale și pentru dezvoltarea unor tehnologii inovatoare care pot facilita viața utilizatorilor săi. Una dintre aceste tehnologii este Bard, un chatbot experimental care folosește un model de limbaj mare numit LaMDA pentru a genera răspunsuri textuale la diverse solicitări. Bard este capabil să realizeze sarcini bazate pe text, cum ar fi furnizarea de răspunsuri și rezumate, crearea de diverse forme de conținut și colaborarea cu utilizatorii în mod creativ și curios.

- Publicitate-

Bard este încă în stadiu incipient și este disponibil doar pentru un număr limitat de utilizatori din anumite țări și limbi. Cu toate acestea, Google are planuri mari pentru Bard și vrea să îl integreze cu Asistentul său, serviciul său de asistență vocală care poate ajuta utilizatorii să efectueze diferite acțiuni pe dispozitivele lor. Prin integrarea Bard cu Asistentul, Google speră să îmbunătățească calitatea și diversitatea conversațiilor pe care le poate avea Asistentul cu utilizatorii și să le ofere acestora o experiență mai personalizată și mai utilă.

Potrivit unui raport recent, Google a început deja să testeze integrarea Bard cu Asistentul pe un grup restrâns de dispozitive Android. Utilizatorii selectați pot accesa Bard prin intermediul Asistentului prin rostirea comenzii “Hey Google, talk to Bard”. Apoi, pot introduce orice solicitare text sau vocală și pot primi un răspuns generat de Bard. De exemplu, un utilizator ar putea cere Bard să îi ofere sfaturi pentru a-și atinge obiectivul de a citi mai multe cărți în acest an, să îi explice fizica cuantică în termeni simpli sau să îi stimuleze creativitatea prin schițarea unui articol de blog.

Integrarea Bard cu Asistentul nu este încă disponibilă pentru publicul larg și nu se știe când va fi lansată oficial. Cu toate acestea, Google a declarat că are intenția să aducă Bard la mai mulți oameni și să îl extindă la mai multe țări și limbi în viitor. De asemenea, Google a spus că va continua să îmbunătățească modelul de limbaj mare care alimentează Bard și să se asigure că acesta respectă principiile sale de AI și standardele sale de calitate și siguranță.

Bard este un experiment interesant care arată potențialul inteligenței artificiale generative și capacitatea sa de a colabora cu oamenii în moduri noi și creative. Prin integrarea lui cu Asistentul, Google ar putea oferi utilizatorilor săi o nouă modalitate de a interacționa cu dispozitivele lor și de a beneficia de ajutorul AI în diferite domenii.

- Publicitate-
Marian Ciobanu
Marian Ciobanu
Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Trending