JocuriŞtiri

GTA 6 ar putea fi lansat în 2024, sugerează editorul jocului

GTA 6, unul dintre cele mai așteptate jocuri video ale momentului, ar putea fi lansat în 2024 sau chiar la începutul anului 2025, conform editorului jocului, Take-Two. Aceasta este o veste care va fi primită cu entuziasm de către fanii seriei.

Unul dintre cele mai vândute jocuri video din toate timpurile, GTA 5 a stabilit un nou standard în industria gaming-ului. Prin urmare, se așteaptă ca GTA 6 să facă la fel.

Deși dezvoltatorul jocului, Rockstar, nu a făcut încă nicio declarație oficială cu privire la lansarea GTA 6, Take-Two a dezvăluit că are în plan să lanseze jocul în anul fiscal 2025, care începe în 2024 și se termină în 2025.

Există multe speculații cu privire la GTA 6, dar unul dintre cele mai interesante aspecte este faptul că jocul ar putea fi setat în Vice City, un oraș fictiv care este un pastiș al orașului Miami. De asemenea, se pare că jucătorii vor putea alege să joace rolul a doi personaje: un bărbat și o femeie.

În timp ce fanii trebuie să mai aștepte până în 2024 sau 2025 pentru a juca GTA 6, Take-Two a sugerat că jocul va fi un succes imens și va stabili noi standarde în industria gaming-ului.

Sursă
take2games.com

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website. În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele. În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button