Red Dead Redemption, după 14 ani, vine în sfârșit pe PC

Fanii seriei Red Dead Redemption au așteptat cu nerăbdare acest moment de ani de zile. După ce a fost lansat inițial în 2010 pentru consolele Xbox 360 și PlayStation 3, jocul western dezvoltat de Rockstar Games va fi disponibil și pentru PC.

Această veste a fost confirmată de Rockstar însuși, prin actualizări importante pe site-ul oficial și prin informații dezvăluite de un angajat respectat al companiei. Tez2, un membru influent al comunității Rockstar Games, a distribuit pe rețelele sociale o captură de ecran care conține referințe clare la versiunea pentru PC a Red Dead Redemption.

Undead Nightmare, un bonus pentru fanii PC

Dar asta nu e tot! Potrivit informațiilor din programul de lansare al Rockstar, expansiunea Undead Nightmare, care aduce o componentă horror cu zombi în lumea Red Dead, va fi de asemenea disponibilă pe PC, alături de jocul principal.

Cu toate acestea, rămâne încă neclar dacă Red Dead Redemption și Undead Nightmare vor fi lansate inițial pe platforme precum Steam sau Epic Games Store, sau dacă vor fi disponibile doar pe magazinul digital propriu al Rockstar. Precedentul GTA Trilogy Definitive Edition sugerează că ar putea exista o perioadă de exclusivitate pe platforma Rockstar înainte de a ajunge și pe alte magazine digitale.

Anunțul oficial, așteptat în curând

Compania mamă a Rockstar, Take-Two Interactive, va raporta rezultatele financiare trimestriale joi, 18 mai. Există speculații că versiunea pentru PC a Red Dead Redemption va fi anunțată oficial înainte de această dată, pentru a genera și mai mult entuziasm în rândul fanilor.

După atâția ani de așteptare, fanii seriei Red Dead pe PC vor în sfârșit șansa de a experimenta povestea captivantă a lui John Marston pe propriile sisteme. Chiar dacă încă nu avem o dată de lansare precisă, este clar că Rockstar a auzit apelurile comunității și este gata să aducă această capodoperă western pe o platformă nouă.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *