Meniul Start Windows 10
Meniul Start Windows 10

Microsoft a prezentat noul design al meniului de pornire pentru Windows 10 într-un podcast Windows Insider. Noul meniu de pornire utilizează o abordare simplificată, cu culori mai puțin haotice și mai puțin focalizată pe plăci vii.

Practic, Microsoft nu renunță la plăcile Live; în schimb, utilizează mai puține culori în blocuri pentru a face meniul Start să pară mai uniform și mai rafinat.

Compania a desprins deja plăci vii de pe Windows 10X. Cu toate acestea, Brandon LeBlanc, senior manager de program la Microsoft, a precizat că plăcile live nu vor merge nicăieri în sistemul de operare principal pentru desktop.

„Placile vii nu vor dispărea, nu am anunțat nimic de acest fel. Cei care se bucură de plăcile lor în direct vor continua să o poată face ”, a spus LeBlanc.

Verge a aflat de la o sursă necunoscută că Microsoft nu a planificat nimic până acum pe plăci live. Cu toate acestea, feedback-ul de la modificările din Windows 10X va determina viitorul.

Noul meniu de pornire este cu mult diferit de ceea ce avem acum. Vă permite să fixați aplicații și vă arată o listă de documente recente.

De asemenea, se pare că Microsoft este în libertate pentru a schimba interfața existentă a Windows 10. Acest lucru se datorează faptului că acest nou meniu de pornire vine imediat după ce compania a început să lanseze noi pictograme pentru Windows 10 1909.

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.