Stiri IT

Motorola Edge si Edge+ sunt anuntate oficial cu preturi mari

Miercuri (21), Motorola a organizat un eveniment online pentru a anunța sosirea noilor sale smartphone-uri Edge și Edge+ . Dispozitivele marchează revenirea companiei pe piața de telefonie mobilă premium și, potrivit producătorului, sunt modelele cu cele mai bune performanțe 5G disponibile astăzi.

Pe lângă accentul pus pe viteza de conectare, noile terminale au un ecran imersiv, promit o experiență fotografică îmbunătățită, un sunet de înaltă calitate și ceea ce Motorola numește „cea mai mare baterie a oricărui telefon 5G de pe piață”.

„Noile noastre dispozitive împing limitele ingineriei mobile, construite cu cea mai nouă și cea mai bună tehnologie disponibilă și o mentalitate 5G. Proiectarea sa este centrată pe simplitate și utilizare – minimizarea elementelor pentru a maximiza performanța ”, a explicat producătorul.

Începând cu luna mai, Motorola Edge+ va fi disponibil în mai multe țări din Europa, Emiratele Arabe Unite și Arabia Saudită pentru aproximativ 1200 de euro. În următoarele luni, dispozitivul va începe să fie comercializat în India și America Latină. În SUA, noul Edge+ va fi disponibil exclusiv la Verizon, începând cu 14 mai, pentru 999,99 dolari.

Motorola Edge+

Motorola Edge+
Motorola Edge+

Motorola Edge+ are un ecran de 6.7 “, raport 21:9 și tehnologie Endless Edge, care implică aproape 90 de grade pe ambele părți ale dispozitivului, creând o experiență de vizionare imersivă. Rata de actualizare este de 90 Hz și ecranul acceptă HDR10 +.

Ecranul are, de asemenea, o caracteristică care se luminează pentru a afișa starea de încărcare a bateriei, apeluri primite, alarme și alte notificări pe lateral. În plus, Moto Game vă permite să plasați butoane virtuale în partea de sus (partea ecranului atunci când este orizontal) pentru a juca ca cu un controller.

Setul triplu de camere are un senzor principal de 108 MP, un teleobiectiv de 8 MP și un unghi larg de 16 MP. Funcțiile video includ înregistrare 6K, stabilizare care combină OIS și EIS, plus posibilitatea de a face o fotografie de 20 MP în timp ce înregistrați un videoclip. Un alt punct culminant este partea audio pe Motorola Edge+, care a fost reglat de software-ul Waves câștigător GRAMMY.

Motorola Edge
Motorola Edge

Sub capotă, avem un procesor Snapdragon 865, 12 GB RAM, 256 GB stocare internă care rulează Android 10 din fabrică, plus o baterie de 5.000 mAh cu suport pentru încărcare wireless. Prezența jack-ului de căștii de 3,5 mm este, de asemenea, un diferențiator între modelele premium actuale.

Deși nu este încă o resursă utilă în Romania, din cauza lipsei rețelelor 5G, Motorola Edge+ ajunge deja echipat cu un set de antene 5G compatibile cu mmWave și frecvențe sub 6 GHz, care trebuie adoptate în țara noastră. Potrivit Motorola, smartphone-ul este capabil să atingă viteze de peste 4 Gbps.

My UX

O altă caracteristică nouă a familiei Motorola Edge este prezența My UX, care permite utilizatorului să își personalizeze interfata în orice fel dorește. Reglajele se pot face prin aplicația Moto.

My UX include gesturile cunoscute ale Motorola, cum ar fi aprinderea lanternei în timp iti rotesti incheietura mainii și încorporează noi interacțiuni pe ecranul Edge. Utilizatorii pot crea teme proprii pentru interfață, alegând fonturi, culori, forme de pictograme și animații ale senzorului de amprentă.

My UX
My UX

Motorola Edge

Versiunea cea mai de bază Motorola Edge, pe de altă parte, are același ecran cu fratele său mai mare, dar cu diferențe în setul de camere, baterie și procesor.

Vorbind despre camere, Motorola Edge are o lentilă principală de 64 MP, un unghi larg de 16 MP cu Macro Vision și un teleobiectiv de 8 MP. Procesorul este un Snapdragon 765 care vine cu 6 GB RAM și 128 GB stocare internă. Bateria are 4.500 mAh.

Motorola Edge
Motorola Edge

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *