DivertismentThe Last of Us sezonul 2,...

The Last of Us sezonul 2, poate fi ultimul

Serialul The Last of Us, bazat pe jocul video cu același nume, a primit o mulțime de laude și a devenit rapid unul dintre cele mai populare seriale de pe HBO. În ciuda faptului că fanii s-au bucurat de prima serie, se pare că sezonul al doilea ar putea fi ultimul.

- Publicitate-

CEO de la HBO, Francesca Orsi, a dezvăluit că încă nu există nicio garanție cu privire la un al treilea sezon, iar sezonul doi ar putea fi chiar ultimul. Acest lucru poate fi dezamăgitor pentru fanii serialului, care sperau la cel puțin trei sezoane.

The Last of Us se concentrează pe povestea lui Joel și Ellie, doi supraviețuitori într-un viitor post-apocaliptic în care o infecție misterioasă a decimat populația umană. În primul sezon, mai mult de jumătate dintre personaje au murit, iar seria a devenit una dintre cele mai violente și sângeroase serii din istoria televiziunii.

Cu toate acestea, există speranța că sezonul doi va oferi un final satisfăcător și coerent pentru fanii seriei. Chiar dacă acesta va fi ultimul sezon, fanii își doresc ca seria să se încheie într-un mod demn de ea.

În general, serialul The Last of Us a fost o experiență incitantă și înfricoșătoare pentru fanii genului post-apocaliptic. Cu o acțiune fascinantă și personaje bine dezvoltate, acesta a devenit rapid unul dintre cele mai populare seriale de pe HBO. Fanii așteaptă cu nerăbdare sezonul doi și speră să obțină un final satisfăcător chiar dacă acesta va fi ultimul.

Sursa

- Publicitate-
Marian Ciobanu
Marian Ciobanu
Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Trending