SoftwareŞtiriTelefoane

Veşti bune! MIUI 14 vine pe încă un telefon Xiaomi

Xiaomi continuă să aducă MIUI 14 pe dispozitivele de gamă medie. Acum a fost lansată noua actualizare pentru Redmi Note 9 Pro, care a fost lansat în 2020. Iată detaliile

Continuând să lucreze la MIUI 14 fără a încetini, Xiaomi a început să livreze actualizarea, care se concentrează pe noi funcții și pe stabilitatea sistemului, la dispozitivele de gamă medie. În acest context, MIUI 14 a fost lansat acum pentru Redmi Note 9 Pro. Deci, ce aduce noua versiune cu ea? Să vedem împreună.

MIUI 14 vine pe încă un telefon Xiaomi

Actualizarea MIUI 14 a început pentru Redmi Note 9 Pro

Actualizarea MIUI 14 vine cu numărul de versiune „V14.0.3.0.SJZMIXM” în primul rând pentru modelele Redmi Note 9 Pro care rulează Global ROM. Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că noua versiune se bazează pe Android 12 în loc de Android 13. De fapt, smartphone-urile Redmi primesc 2 actualizări Android și 3 MIUI. În acest context, Redmi Note 9 Pro, care a fost lansat în 2020, a fost prezentat utilizatorilor cu versiunea MIUI 11 bazată pe Android 10.

De acum, putem spune că actualizarea partajată pentru utilizatorii Mi Pilot va ajunge pe piața globală după Stable Beta care va fi lansată în săptămânile următoare.

Dacă vorbim despre actualizare în sine, MIUI 14, care vine cu mai puține aplicații de sistem și o arhitectură de sistem îmbunătățită, oferă mai multe opțiuni de personalizare cu noul format de widget, foldere de pe ecranul de pornire și pictograme Super pe lângă Mi AI Voice Assistant, care are a dobândit capacități de scanare, traducere și filtrare a documentelor.

În plus, noua versiune vine cu Photon Engine, care oferă o eficiență sporită și o performanță mai stabilă pe partea memoriei. Această caracteristică, care poate fi accesată de dezvoltatorii de aplicații terți și construită pe nucleul Android de bază, poate fi folosită nu numai în aplicațiile MIUI, ci și în aplicațiile terțe de către dezvoltatori.

Sursa: xiaomiui.net

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website. În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele. În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button