WhatsApp lanseaza stickere
WhatsApp lanseaza stickere

WhatsApp a lansat marți (21), un nou pachet de figurine care ajută să evidentieze importanța de a sta acasă în timpul pandemiei de coronavirus . Măsura este pentru combaterea răspândirii covid-19, care are deja aproape 2,5 milioane de cazuri confirmate la nivel mondial.

Dezvoltat în parteneriat cu Organizația Mondială a Sănătății (OMS), noul pachet de stickere intitulat „Impreuna acasa” vă permite să comunicați, într-un mod distractiv și educativ, nevoia de a menține distanța socială pentru a evita transmiterea noului coronavirus.

Noile Stickere din aplicația de mesagerie aduc amintiri despre îngrijirea esențială în timpul carantinei și îndrumări cu privire la modul de prevenire a bolii.

Autocolantele cu mesaje pozitive care onorează lucrătorii din domeniul sănătății sunt un alt punct de reper. Unul dintre ei poartă mesajul „Vom ieși din asta împreună”, în timp ce altul vine cu expresia „Eroul meu”, referindu-se la medici, asistente și alți profesioniști din sector. Noul pachet de autocolante este acum disponibil pentru utilizatori din întreaga lume, în 10 limbi, inclusiv portugheză.

Alte inițiative

Pe lângă lansarea acestui nou set de autocolante în parteneriat cu OMS, WhatsApp a luat și câteva măsuri de precauție pentru a preveni răspândirea de știri false despre coronavirus, care pot fi destul de nocive în acest moment dificil.

Una dintre ele a fost să adauge eticheta dublă săgeată la mesajele trimise de mai multe ori de către utilizatorii de servicii, ceea ce indică faptul că acestea nu au fost create de contactul care le-a trimis. O altă inițiativă de mesagerie a fost aceea de a limita redirecționarea, permițându-le să fie partajate cu o singură conversație simultan.

De asemenea, compania ar trebui să crească limitele pentru apelurile de grup , permițând mai multor persoane să participe la o videoconferință.

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.