30% din site-uri web nu vor mai functiona pe versiuni vechi de Android

30% din site-urilor web nu vor mai functiona pe versiuni vechi de Android
30% din site-urilor web nu vor mai functiona pe versiuni vechi de Android

30% din site-urilor web nu vor mai functiona pe versiunile vechi de Android, printre care si geeki.ro, acest lucru se intampla din cauza ca Open Certificate Authority Let’s Encrypt care ne ofera in momentul de fata si noua certificatul de securitate, de asemenea foarte multe web site-uri folosesc acest certificat, cat de multe? Ei bine ne ducem cam spre 30% din totalul site-urilor web.

Open Certificate Authority Let’s Encrypt a oferit un avertisment in care ne-a spus ca smartphone-urile care rulează versiuni sub Android 7.1.1 Nougat nu vor mai fii de încredere în certificatele emise de grup începând cu 2021. Pentru cei care nu știu, aproape 30% din domeniile web folosesc certificate digitale furnizate de Let’s Encrypt.

„Unele programe care nu au fost actualizate din 2016 încă nu au încredere în certificatul nostru, ISRG Root X1. În special, aceasta include versiuni de Android anterioare versiunii 7.1.1. Asta înseamnă că acele versiuni mai vechi de Android nu vor mai avea încredere în certificatele emise de Let’s Encrypt. ”

Citeste si:  Vânzările Huawei Mate Xs încep pe 5 martie

Practic, probabil atunci cand veti incerca sa accesati un website ce are acest certificat veti primi un mesaj de alarma cu privire la acest lucru in care vi se spune ca site-ul nu este sigur, sau pur si simplu nu il veti mai putea accesa.

Rămâi la curent cu toate noutățile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Netflix Direct

Netflix Direct: Pentru a gasi mai repede ceva de urmarit.

Articolul următor
WhatsApp

WhatsApp va va permite sa raportati un contact

Postări Asemănatoare
Total
0
Share