Netflix Direct: Pentru a gasi mai repede ceva de urmarit.

Netflix Direct
Netflix Direct

Netflix testeaza in momentul de fata “Netflix Direct”  in Franta, acesta va fi ca un canal normal de urmarit si acest lucru a te ajuta sa gasesti mai rapid ceva de urmarit.

Mulți dintre noi folosim un abonament Netflix pentru a viziona filme și emisiuni TV online. Dar una dintre cele mai mari dificile lucruri este să găsești ceva care merită urmărit după ce ai parcurs catalogul masiv oferit de serviciul de streaming.

Se pare că compania încearcă să ne ușureze viața prin introducerea unei noi funcții numită Netflix Direct, unde conținutul său va fi oferit într-un canal liniar, la fel ca ceea ce vedem pe canalele TV prin cablu. Cu alte cuvinte, Direct va acționa ca un canal de televiziune web Netflix unde conținutul din catalogul său va fi transmis în fluxuri de timp predefinite.

În acest fel, telespectatorii nu vor trebui să-și mai bata capul pentru a găsi un titlu de urmărit. Sau, Direct ar putea arunca ceva interesant pe care utilizatorii s-ar putea să nu-l găsească niciodată pe cont propriu. Netflix a declarat că a ales Franța, deoarece regiunea preferă încă televiziunea tradițională.

Citeste si:  Countdown - O aplicatie de cosmar, merita sa te uiti la acest film?

După cum a raportat Variety , Netflix a ales Franța ca prima țară care a început testarea Netflix Direct. Oferă emisiuni TV și filme internaționale, franceze și americane disponibile în biblioteca sa franceză pentru utilizatori.

Canalul a început inițial pe 5 noiembrie și se va extinde la mai mulți utilizatori francezi până luna viitoare. Un lucru de reținut este că accesul inițial la Direct va fi limitat la browserele web, spre deosebire de catalogul Netflix la cerere, care este disponibil pe o mulțime de platforme.

Netflix a testat anterior o funcție de random care a arătat conținut aleatoriu utilizatorilor, presupunând că le poate plăcea. Directul este diferit în sensul că toți utilizatorii vor urmări același conținut în același timp.

În timp ce această abordare este o schimbare a rădăcinilor fundamentale ale Netflix, compania a realizat că navigarea prin catalogul său în continuă creștere nu va face decât să îngreuneze viața oamenilor.

Rămâi la curent cu toate noutățile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Telekom

Oficial: Orange a cumparat o parte din Telekom

Articolul următor
30% din site-urilor web nu vor mai functiona pe versiuni vechi de Android

30% din site-uri web nu vor mai functiona pe versiuni vechi de Android

Postări Asemănatoare
Total
1
Share