Mai ții minte când lumea obișnuia să trimită SMS-uri? Acum totul s-a schimbat iar aplicațiile precum WhatsApp au făcut ca discuțiile cu prietenii și familia să fie mai ușoare ca niciodată.

Desigur, acest avantaj costă un preț. Pentru moment, el constă în faptul că activitatea noastră online este mereu vizibilă dacă nu știm cum o putem ascunde.

Din păcate, am auzit o groază de metode care promit marea cu sarea, însă niciuna nu funcționa în totalitate. În cazul în care vrei să beneficiezi de puțină intimitate, atunci iată cum poți să devii invizibil pe WhatSapp

Cum ascunzi când ai fost online pe WhatsApp

Din fericire, WhatsApp este una dintre aplicațiile care simplifică acest proces, doar printr-o apăsare de buton.

Pentru a ascunde activitatea online de pe WhatsApp, trebuie să efectuezi următorii pași (dacă nu te descurci, poți arunca un ochi asupra pozelor de mai jos):

  1. Deschide aplicația WhatsApp.
  2. Apasă pe cele trei puncte verticale din colțul din dreapta sus.
  3. Apasă pe Settings.
  4. Din meniul Settings, selectează Account.
  5. Apasă pe Privacy.
  6. Apasă pe opțiunea Last Seen din întreaga listă.
  7. În fereastra care s-a deschis, alege Nobody.

1

2

3

Probibil te întrebi: „Păi, și care e treaba, doar atât?”. Da, dezactivând statusul online, înseamnă că nimeni nu va putea vedea când ești intrat, fapt ce împiedică oamenii să vadă ce faci, precum momentul în care tastezi sau înregistrezi un mesaj vocal.

Alte opțiuni de confidențialitate pe care le poți schimba

Tot în același meniu („Privacy”) merită să arunci un ochi și peste celelalte opțiuni disponibile din aplicația WhatsApp, deoarece poți restricționa vizibilitatea fotografiei de profil și detaliile pe care le ai la stare. O altă funcție utilă mai este cea prin care persoana cu care conversezi nu poate vede că i-ai citit mesajele.

Sperăm că acest articol ți-a fost util. Dacă ai întrebări, nu uita să ni le pui în secțiunea de mai jos din comentarii!

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.