Dispozitivele cu EMUI 11 vor putea trece pe HarmonyOS

harmonyos 1

Este oficial: dispozitivele echipate cu sistemul de operare EMUI 11 vor putea trece oricând pe Harmony OS. Recent, compania Huawei a dezvăluit a doua versiunea a propriului sistem de operare și a confirmat faptul că acesta va lansa noile telefoane de la sfârșitului anului următor cu noul OS.

Harmony OS: actualizarea va fi opțională sau obligatorie?

Un reprezentat Huawei a confirmat redacției Android Authority faptul că utilizatorii nu vor trebui să-și achiziționeze neapărat un nou smartphone pentru a încerca Harmony OS, așadar, acesta va fi dispoinibil și pe dispozitivele mai vechi. În acel email, purtătorul de cuvând a menționat:

Dispozitivele care vor rula noul EMUI 11 vor fi eligibile pentru a trece pe Harmony OS în viitor.

În prezent, nu este clar dacă Harmony OS va fi disponibil pentru toate telefoanele care vor rula EMUI 11 sau dacă doar câteva dintre ele vor putea beneficia de un skin și câteva funcții asemănătoare cu propriul sistem de operare al Huawei. În plus, nu știm dacă va fi obligatoriu sau nu acest upgrade.

Citeste si:  Telefoane Xiaomi la preturi bune in Romania

Chiar și așa, pare foarte interesantă opțiunea de a putea instala o nouă platformă pe dispozitive precum Mate 30 sau P40 chiar care nu beneficiază de serviciile Google.

Înainte de a vă entuziasma, trebuie să ne calmăm puțin fiindcă nu am văzut care este adevăratul potențial al lui Harmony OS 2.0 pe un smartphone (încă). Deci nu știm la ce să ne așteptăm chiar dacă până acum, Huawei a promovat masiv noile schimbări și ecosistemul pe care îl oferă în comparație cu alții (transfer date rapide între dispozitive, recunoaștere vocală mai inteligentă, securitate îmbunătățită și multe altele).

Desigur, vom vede cu trecerea timpului cum se vor adapta nu doar utilizatorii noului OS, ci și software-ul în funcție de feedback. Oare ce se va întâmpla?

Rămâi la curent cu toate noutățile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
vivo montre connectee 2 1200x1600 1

Vivo: un ceas inteligent dedicat sanatatii cu 18 zile de autonomie urmeaza sa fie lansat

Articolul următor
galaxy fit2 scarlet 4 1200x800 1

Samsung Galaxy Fit 2: bratara care iti monitorizeaza activitatea fizica si somnul

Postări Asemănatoare
Total
0
Share