În 2021, Warner Bros își va lansa toate filmele pe HBO Max

În lumea cinematografiei, pandemia covid-19 schimba multe obiceiuri. În urmă cu un an, nimeni nu și-a imaginat să vadă filmele lansate simultan în cinematografe și pe platforme de streaming. Cu toate acestea, asta este ceea ce Warner Bros a facut in 2020. În 2021, toate filmele sale vor fi oferite pe HBO Max timp de o lună în Statele Unite.

Streaming: o soluție din ce în ce mai favorizată de studiouri

Într-o declarație publicată joi, președintele WarnerMedia, Ann Sarnoff, a revenit la motivele acestei decizii. Ea specifică:

Trăim vremuri fără precedent care necesită soluții creative, inclusiv această nouă inițiativă pentru grupul Warner Bros. Pictures. Nimeni nu vrea ca filmele să revină pe marele ecran mai mult decât noi. Știm că nouul continut este esența vieții expozanților, dar trebuie să echilibrăm acest lucru cu faptul că majoritatea cinemaurilor din SUA vor funcționa probabil la capacitate redusă pe tot parcursul anului 2021.

Dornică să-i liniștească pe managerii camerelor întunecate, ea crede că toată lumea va ieși câștigătoare. Printre filmele în cauză, există câteva blockbustere foarte așteptate, cum ar fi Dune , Suicide Squad , Mortal Kombat sau Matrix 4 .

Nu este prima dată când Warner Bros decide asupra unei astfel de acțiuni. Mult așteptata Wonder Woman 1984 va fi lansată simultan în cinematografe și pe HBO Max pe 25 decembrie în Statele Unite. Disney a făcut același lucru alegând să-și lanseze lungmetrajul Mulan pe platforma sa de streaming. Cu toate acestea, abonații americani Disney + au trebuit să plătească 30 de dolari pentru a-l urmări.

Rămâne de văzut dacă această strategie, care este acum foarte clară din partea anumitor studiouri, va fi perpetuată sau dacă este doar o soluție temporară în așteptarea sfârșitului crizei de sănătate.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *