Windows 10 va avea noi personalizari dupa actualizare

Windows 10
Windows 10

O următoare actualizare Windows 10 este deja setată pentru a introduce o varietate de noi caracteristici de gestionare a fonturilor care pot veni prin intermediul aplicației open source PowerToys

În prezent, utilizatorii Windows 10 pot acum să selecteze cu ușurință un font implicit din lista lungă disponibilă în aplicația „Setări” și apoi să tragă și să fixeze. Noua actualizare își propune să adauge îmbunătățiri sistemului și chiar să introducă mai multă granularitate.

Îmbunătățirile includ posibilitatea de a schimba modul în care fonturile sunt redate pe ecran. Noul manager de fonturi este construit folosind PowerToys, un set de utilități de sistem freeware pentru Windows 10 disponibile pe GitHub pe care oricine le poate descărca și, în cele din urmă, le poate îmbunătăți.

Noua personalizare a Windows 10

Nouă personalizare a Windows 10
Nouă personalizare a Windows 10

Aceste interacțiuni ale utilizatorilor permit personalizarea mai multor ajustări în Windows 10, cu construirea unor îmbunătățiri importante, cum ar fi aspectele pentru platforme cu mai multe monitoare, noi comenzi rapide de la tastatură și remaparea tastelor.

Citeste si:  Windows 10 are bug care afectează conexiunea la internet

Acum, proiectanții instrumentului se concentrează pe redarea textului instabil, o problemă generată de modul în care sistemul de operare traduce designul fontului în pixeli. Scopul viitoarelor modificări este de a oferi textului un aspect uniform în toate dimensiunile și la diferite rezoluții ale monitorului.

O altă noutate promisă de PowerToys este o nouă generație a instrumentului Color Picker, o caracteristică care permite utilizatorilor să identifice valoarea hexazecimală a oricărei culori care apare pe ecran. Actualizarea va permite utilizatorilor să poată alege o nuanță de culoare diferită cu o singură atingere a selectorului.

Încă fără o dată de lansare definitivă, atât redarea fontului, cât și Color Picker v2 vor ajunge într-o actualizare majoră a PowerToys anul viitor, care încă promite un nou vizualizator de cursor activat de „balansul mouse-ului” similar cu MacOS .

Rămâi la curent cu toate notățile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
TikTok cere clarificari privind interdictia din SUA

TikTok cere clarificari privind interdictia din SUA, iar administratia Trump nu raspunde

Articolul următor
A fost activat SCENARIUL ROSU Cum ii asiguri copilului tau accesul la EDUCATIE min

A fost activat SCENARIUL ROSU? Cum ii asiguri copilului tau accesul la EDUCATIE?

Postări Asemănatoare
Total
1
Share