Apple anunță evenimentul „One More Thing” pentru 10 noiembrie

5fa045146f5b310011724d97

Apple a anunțat un eveniment „One More Thing” pentru 10 noiembrie, in care probabil vom vedea compania anunțând primele sale Mac-uri bazate pe Arm care rulează pe chips-uri Apple Silicon în locul procesorilor Intel pe care compania le-a folosit din 2005.

Limbajul de aici este deosebit de remarcabil: fraza „One More Thing” a fost folosită mult timp de Apple – în special de fostul CEO Steve Jobs – în cuvinte cheie pentru anunțuri semnificative despre produse. Ultima dată când Apple a folosit fraza a fost pentru anunțul iPhone X în 2017 .

Chiar și teaserul de realitate augmentată pe care Apple l-a inclus recent în invitațiile sale la evenimente pare să indice un Mac, arătând o siglă animată Apple ridicându-se spre vizualizator la fel ca atunci când ar deschide capacul unuia dintre laptopurile companiei.

Apple a anunțat planurile de a trece de la procesoare Intel la propriile procesoare Apple Silicon în luna iunie la WWDC, promițând că primele computere care utilizează cipurile bazate pe Arm vor fi scoase la iveală mai târziu în 2020. Compania spune că face schimbarea din motive similare cu cele trecerea la cipurile Intel în 2005: Apple spune că poate obține performanțe mai bune cu un consum mai mic de energie din propriile eforturi bazate pe Arm decât poate face cu procesoarele Intel.

Citeste si:  Galaxy S21: toate caracteristicile celor trei smartphone-uri

În timp ce se zvonește că Apple ar începe cu un MacBook de un fel pentru computerul Arm inițial, ambițiile companiei sunt ca întreaga gamă de produse – de la laptopuri până la desktopuri – să folosească cipuri Apple la un moment dat.

Sursa: TheVerge

Rămâi la curent cu toate noutățile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Cele mai bune seriale Netflix din 2020

Top 10: Cele mai bune seriale Netflix din 2020 (pana acum)

Articolul următor
Tesla

Tesla lansează o actualizare care reduce intervenția umană cu 33%

Postări Asemănatoare
Total
1
Share