Apple lansează o versiune iOS 14.2, dar numai pentru iPhone 12

iOS 14.2
iOS 14.2

Apple ne-a rezervat mai multe surprize noaptea trecută, am avut un update beta 2 din din tvOS 14.3 și watchOS 7.2 , dar nu despre asta vorbim acum. De fapt, este disponibilă o nouă versiune pentru iOS 14.2 , dar, așa cum vom vedea în scurt timp, nu pentru toată lumea. Întrebarea pe care v-o puneți cu toții este: ce se schimbă în comparație cu cea din 5 noiembrie?

În realitate nu este foarte clar și jurnalul de schimbări nu ne ajută, totuși este o versiune compatibilă doar cu iPhone 12 , iPhone 12 Pro , iPhone 12 Pro Max și iPhone 12 mini . Sunt afectate doar modelele mai noi, plus numerotarea versiunilor (18B111) identifică o revizuire mai recentă decât 5 noiembrie (18B92).

Putem presupune că modificările introduse sunt minore, deoarece utilizatorii care au descărcat prima versiune de iOS 14.2 nu au primit nicio notificare de actualizare. Aparent, doar utilizatorii care au preferat să foloseasca în continuare iOS 14.1 au primit notificarea de descărcare.

Citeste si:  Pret iPhone SE 2020 in Romania, disponibilitate si specificatii

Cu iOS 14.2 Apple a introdus mai multe funcții noi, inclusiv o comutare de recunoaștere a muzicii fără precedent pentru Shazam, modificări ale interfeței de redare din Control Center, noi emojis și multe altele.

Rămâi la curent cu toate noutățile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Nord N100

Nord N100 are un display de 90Hz, dar OnePlus preferă să nu spună acest lucru

Articolul următor
YouTube dezvăluie un nou format de conținut publicitar

YouTube dezvăluie un nou format de conținut publicitar

Postări Asemănatoare
Total
1
Share