Cel mai probabil, iPhone 14 Pro va fi disponibil pentru utilizatori luna viitoare. Zvonurile și scurgerile despre seria iPhone 14 în general există de mult timp. În acest fel, este posibil să vă faceți o idee despre ceea ce îi așteaptă pe utilizatori pe telefoane.

Cel mai recent zvon din serie ajută să ne facem o idee mai concretă despre cum va arăta versiunea Pro a lui iPhone 14 cu sistemul de operare iOS 16.

În imaginile pregătite și distribuite de utilizatorul Twitter numit Graphic Designer AR7, modelele iPhone 14 Pro și Pro Max sunt văzute în negru.

În imagini, primul lucru de observat este că orificiile rotunde și în formă de capsulă înlocuiesc crestătura de pe ecranele telefoanelor. Noul indicator al pictogramei bateriei, pe care compania a început să-l testeze cu cea de-a cincea versiune beta a iOS 16, se observă și în imagini.

Un alt punct remarcabil este că previzualizarea muzicii acoperă întregul ecran de blocare. O imagine a modului în care Apple poate implementa caracteristica Always On Display este, de asemenea, disponibilă printre imagini.

Așa ar putea arăta iPhone 14 Pro cu iOS 16

Potrivit zvonurilor, ambele modele de iPhone 14 Pro vor veni cu funcția Always On Display, o premieră pentru iPhone. Rata de reîmprospătare a ecranelor OLED ale acestor telefoane este de asemenea de așteptat să varieze între 1 și 120 Hz.

Distribuie.

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasa un raspuns