Black Friday 2019
Black Friday 2019

Black Friday 2019 se apropie cu paşi repezi, despre când are loc Black Friday anul acesta şi ce reprezintă această „sărbătoare” a cumpărăturilor vom vorbi în acest articol pe care îl voi face ca un fel de ghid al cumpărătorului.

În România Black Friday va fi pe date diferite, spre exemplu eMAG a anunţat că va fi pe data de 15 noiembrie, iar pentru că acesta este cel mai mare magazin online în momentul actual, foarte multe magazine îl vor urmă iar Vinerea Neagră din 2019 va fi pe 15 în România.

Ca idee, Black Friday vine din America care deschide sezonul cumpărăturilor de Crăciun, Vinerea Neagră la ei se afla imediat după Ziua Recunoştinţei.

În cazul în care vă întrebaţi şi despre originea numelui, ei bine acesta este tot din America, mai exact din Philadelphia care a numit această zi de reduceri Vinerea Neagră din cauza blocajelor din trafic care erau din cauză că reducerile erau fix după Ziua Recunoştinţei, această zi era joi iar reducerile erau imediat, vineri.

Ce magazine iau parte la Black Friday 2019?

O mulţime de magazine, mai toate magazinele de la eMAG, Pcgarage şi Altex până la cele mai mici, aşa că trebuie să fiţi cu ochii în patru după oferte foarte bune, pentru a nu va lua ţeapă.

La ce trebuie să fim atenţi?

Este foarte simplu, în 2018 au fost scandaluri foarte mari cu privire la această perioadă de reduceri, eMAG dar şi alte magazine au umflat preţurile ca apoi să le reducă, bineînţeles, nu se aplică la toate produse, însă trebuie să fiţi foarte atenţi pentru că puteţi lua ţeapă.

Mit sau realitate?

Este real, nu este doar un mit această perioadă de reduceri pentru că într-adevăr am putut şi eu să experimentez plăcut unele produse ce au fost reduse la mult din preţul iniţial, dar trebuie să fim atenţi, aceste produse deseori sunt la lichidare, deci să nu vă aşteptaţi să găsiţi un iPhone 11 la jumătate de preţ.

Care sunt cele mai vândute produse?

Cele mai vândute produse sunt electrocasnicele, acestea au o marşă mare de lichidare iar magazinele le vând în perioada aceasta pe cele mai vechi la un produs cât mai mic, ţin preţurile ridicate înainte de Black Friday iar acum le vor vinde la preţuri bune pentru cumpărători.

Cât aştept să îmi vină produsul cumpărat de Black Friday 2019?

Mult, vei aştepta chiar şi 2 săptămâni, dacă aştepţi doar 2/3 zile şi produsul tău este la uşa eşti un norocos, eu am aşteptat o lună după un produs chiar de la eMAG, am plătit şi cu cardul iar produsul meu a venit după 22 de zile, dovezile sunt în contul eMAG la cerere le ofer.

Ce recomand să cumpăraţi?

Televizoare, smart tv-uri, electrocasnice în general iar dacă găsiţi şi oferte bune la periferice de PC, gaming, şi telefoane este perfect, însă pe toate o dată nu cred că le puteţi avea. Fiţi atenţi foarte mult şi de pe ce magazine cumpăraţi.

Un magazin precum Altex sau eMAG nu va oferi o ţeapă, cel mult va fi o greşeală dacă se întâmplă ceva neplăcut pentru că aceste magazine mari nu trebuie să îşi păteze imaginea plus că nu vor amenzi uriaşe.

Succes la cumpărături, dacă acest articol are succes voi mai face genul acesta de articole despre Black Friday 2019.

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.