Dacă sunteți la curent cu măririle de prețuri recente ale serviciilor, printre care se numără o mulțime de servicii cum ar fi abonamentele Vodafone, PlayStation Plus etc., nu veți fi prea încântat să aflați că Disney+ se va afla printre ele foarte curând.

Prețul curent al abonamentului Disney Plus este de 30 de lei, însă urmează sa se scumpească cu 7 lei în următoarele săptămâni. Vestea bună este că zilele acestea puteți achiziționa 3 luni de Disney+ la prețul de 7 lei pe lună. Astfel, puteți economisi 75% față de prețul actual.

Totuși trebuie să știți că prețul promoțional este valabil doar pentru primele 3 luni achiziționate în cadrul ofertei actuale. Oferta se încheie pe data de 20 septembrie, iar după scurgerea celor 3 luni la reducere abonamentul continuă automat la prețul lunar de 37 de lei. Dacă doriți să beneficiați doar de cele 3 luni cu preț redus soluția este să anulați prelungirea abonamentului înainte de cea de a-4 a luna de abonament.

Dacă sunteți interesat de o ofertă pe termen mai lung, Disney Plus oferă și un abonament anual la prețul de 300 de lei.

Cele două oferte sunt valabile atât pentru utilizatorii noi, cât și pentru utilizatorii existenți eligibili. Printre serialele pe care le puteți urmări acum se numără Ahsoka, al doilea sezon din Loki, The Little Mermaid, dar și documentare realizate de National Geographic. Bineînțeles, nu puteau lipsi filmele animate de la Pixar.

Sunt un content writer pasionat de tehnologie cu o experiență îndelungată în blogging și conținut digital. De la liceu, am început să îmi dezvolt abilitățile de scriere prin intermediul unui blog personal și tot de atunci am devenit un cititor avid al noutăților din lumea tehnologiei și a divertismentului. În prezent, îmi place să scriu despre orice ține de software și tehnologie, în special despre cele mai recente inovații și tendințe. Am abilități solide în gestionarea și dezvoltarea de conținut, precum și în promovarea acestuia prin intermediul rețelelor sociale și a altor canale digitale. Sunt pasionat de a explora noi tehnologii și de a traduce complexitatea acestora într-un conținut accesibil și captivant pentru cititori.

Lasa un raspuns