DivertismentHBO Max se lanseaza in mai...

HBO Max se lanseaza in mai 2020 cu 15 dolari pe luna

HBO Max se lanseaza in mai 2020 cu 15 dolari pe luna, acestea sunt ultimele stiri, avem si cateva informatii mai specifice despre acest serviciu de streaming, insa inaintede a vorbi de asta vreau sa imi exprim dezamagirea fata de un lucru.

- Publicitate-

Practic acum vom avea HBO Max, Netflix, Disney+, Hulu, Amazon Prime si Apple TV, plus inca altele, daca am sta sa ne abonam la toate pentru ca pe fiecare avem seriale si filme preferate unde am ajunge? E clar ca acest lucru nu va ajuta lupta acestor companii in lupta cu pirateria iar pe viitor sper ca serviciile de telecomunicatii sa ofere un abonament bun, general pentru toate aceste servicii, macar pentru cele ce sunt disponibile in Romania pentru ca deja sunt foarte multe iar un utilizator de rand nu le va cumpara pe toate si daca imi voi face un abonament la Netflix dar imi place cate un serial si de pe celelalte nu cred ca voi face abonament pe toate.

Ramane de vazut inde se intreapta aceasta situatie, stiu ca este o gandire pur romaneasca, insa la salariile din Romania si la traiul pe care il avem in lupta cu coruptia si alte lucruri, trebuie sa ne gandim la toata lumea, daca eu sau tu ne permitem, asta nu inseamna ca toti isi vor permite iar acest lucru nu mi se pare ok. Sa revenim la HBO Max.

După ce a făcut câteva mentiuni despre HBO Max în weekend, AT&T a oferit în mod oficial si informații mai specifice despre serviciul de streaming care urmează. În cadrul unui eveniment din seara trecuta, AT&T a dezvăluit că HBO Max se va lansa în luna mai a anului 2020 cu 14,99 dolari pe lună.

La lansare, HBO Max va include 10.000 de ore de programare. După cum a detaliat The Hollywood Reporter, aceasta include destul de multe nume cunoscute:

„HBO Max va fi completata cu 10.000 de ore de programare din toate diviziile conglomeratului media, inclusiv programe TV precum Friends, Big Bang Theory și South Park, Warner Bros. filme precum The Joker si catalogul complet HBO.

Va exista, de asemenea, un nou spin-off Game of Thrones, numit House of Dragon care va veni la HBO. show-urile HBO actuale și clasice, precum Succession și The Sopranos vor fi, de asemenea, disponibile prin intermediul serviciului.

Versiunea HBO Max care se lansează în luna mai a anului 2020 va oferi serviciul de abonament premium, la prețul de 14,99 USD pe lună. Totuși, în 2021.

Pretul de 14,99 dolari pentru HBO Max se află în partea superioară a industriei media streaming, dar acest lucru era așteptat pe scară largă. Se pare că WarnerMedia speră că HBO numit, în combinație cu „Max” sa aibe un conținut expansiv, iar acest lucru va ajuta la justificarea prețurilor premium.

Pentru a încheia prezentarea, CEO-ul AT&T, Randall Stephenson, a urcat pe scenă pe coloana sonoră de la Game of Thrones. „Acesta nu este Netflix; Acesta nu este Disney ”, a proclamat el. „Acesta este unicul HBO Max.”

HBO Max va fi disponibil și gratuit pentru abonații HBO existenți. Acest lucru va ajuta AT&T să concureze cu promoții similare oferite pentru Apple TV + și Disney +. AT&T speră să aibă 50 de milioane de abonați în Statele Unite până în 2025.

Ce părere aveți despre HBO Max? Va veti abona la lansare? Spuneți-ne în comentarii!

- Publicitate-
Marian Ciobanu
Marian Ciobanu
Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Trending