Microsoft a lansat recent prima actualizare majoră pentru Windows 11. Înainte de aceasta, directorii companiei care au ținut o sesiune de întrebări și răspunsuri au fost întrebați despre starea Windows 12.

Gigantul de software Microsoft a lansat recent prima actualizare majoră pentru Windows 11. În timpul anunțului Windows 11 22H2, a avut loc o sesiune de întrebări și răspunsuri cu directorii companiei . Membrii presei Aaron Woodman, director general de marketing pentru Windows, a fost întrebat despre zvonurile care circulă despre Windows 12 .

Administratorul a declarat că nu cunoaște noul sistem de operare și se concentrează în prezent pe furnizarea de actualizări anuale de caracteristici pentru Windows 11. Cu acest răspuns evaziv, Aaron Woodman nici nu a confirmat, nici nu a infirmat zvonurile că următorul sistem de operare ar fi Windows 12.

Next Valley se scurge

Cu toate acestea, permiteți-ne să vă reamintim că scurgerile anterioare arată contrariul. Se spune că Windows 12, denumit de cod Microsoft ‘s Next Valley, se află la început de dezvoltare. După cum știți, numele de cod al Windows 11 a fost Sun Valley. În plus, există câteva predicții pentru data lansării noului sistem de operare.

După cum știți, Microsoft a decis să treacă la un ciclu de actualizare de trei ani pentru sistemele sale de operare. Asta înseamnă că versiunile majore de Windows sunt lansate la fiecare trei ani. Pe baza acestui fapt, se afirmă că Windows 12 va ajunge nu mai devreme de 2024. Deci 2024 va fi sfârșitul ciclului de trei ani pentru cea de-a 11-a ediție.

[SURSA]

Distribuie.

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasa un raspuns