ŞtiriNetflix vrea să facă plătită partajarea...

Netflix vrea să facă plătită partajarea contului

Partajarea contului are un loc important în istoria Netflix. Dacă această practică permite unor familii să nu-și plătească abonamentul pe fiecare persoana, de asemenea, și mai ales permite împărțirea facturii între mai multe gospodării. Acest lucru este la îndemână, mai ales când Netflix își crește prețurile .

- Publicitate-

Pentru o lungă perioadă de timp, Netflix a permis și a observat partajarea contului între utilizatori, atâta timp cât serviciul s-a bucurat de o creștere mare. Situația pare să se schimbe.

Într-un comunicat de presă plasat în categoria „ inovație ”, Netflix reamintește că partajarea contului a fost gândită inițial între persoanele dintr-o singura casa. Potrivit serviciului, partajarea unui abonament între mai multe case reduce capacitatea Netflix de a investi în conținut nou pentru platformă.

Platforma și-a propus așadar să ofere o soluție oficială și securizată de partajare a unui abonament.

Acesta este un test pentru Netflix, lansat în doar câteva teritorii: Chile, Peru și Costa Rica. Pentru abonații din aceste țări, va fi posibil să se aboneze la o opțiune plătită pentru a adăuga un nou membru care va avea dreptul la propriul profil și mai ales propria pereche login/parolă. Sună ca ceea ce oferă deja Spotify .

Asta nu e tot. Netflix adaugă și posibilitatea de a transfera un profil într-un cont nou, pentru abonații care utilizau deja partajarea abonamentului.

Netflix anunță că prețul acestei opțiuni de partajare a contului este stabilit la 2380 de pesos în Chile, 2,99 dolari în Costa Rica și 7,9 sole în Peru. Abonamentul Netflix costă între 9,99 și 19,99 dolari în Costa Rica, ca și în Statele Unite. O opțiune de 2,99 USD costă așadar 29,93% din abonamentul de bază.

[SURSA]

- Publicitate-
Marian Ciobanu
Marian Ciobanu
Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Trending