GhiduriOferteŞtiriStreaming

Abonament Netflix 2023 România: Preţuri şi tipuri de abonament

Cât costă Netflix în 2023? Află răspunsul în articolul de mai jos.

Ce preţuri şi tipuri de abonamente Netflix sunt în 2023? Netflix este unul dintre cele mai populare servicii de streaming din lume, care a început să ofere servicii în România în anul 2016. Cu peste 200 de milioane de abonați în întreaga lume, Netflix oferă o gamă largă de filme, seriale și documentare, cu posibilitatea de a le viziona fără reclame.

Abonament Netflix Romania

Netflix oferă trei tipuri de abonamente în România: Minim, Standard și Premium. Fiecare dintre acestea oferă acces nelimitat la filme, seriale și jocuri pe mobil. Diferența între acestea constă în numărul de dispozitive pe care le poți utiliza simultan și calitatea imaginii.

  • Abonamentul Minim costă 4,99 euro pe lună și îți oferă acces la filme și seriale pe un singur dispozitiv compatibil. Poți viziona în format HD și poți descărca pe un singur dispozitiv compatibil.
  • Abonamentul Standard costă 9,99 euro pe lună și îți oferă acces la filme și seriale pe două dispozitive compatibile simultan. Poți viziona în format Full HD și poți descărca pe două dispozitive compatibile simultan.
  • Abonamentul Premium costă 11,99 euro pe lună și îți oferă acces la filme și seriale pe patru dispozitive compatibile simultan. Poți viziona în format Ultra HD și poți descărca pe șase dispozitive compatibile simultan.

Toate abonamentele Netflix din România sunt fără reclame și poți schimba sau anula abonamentul oricând dorești.

Contul Netflix Romania

Contul Netflix este destinat utilizării în cadrul unei singure locuințe. Asta înseamnă că, dacă locuiești cu mai multe persoane, trebuie să distribuiți același cont. De asemenea, trebuie să fii atent la numărul de dispozitive pe care le utilizezi simultan, în funcție de tipul de abonament netflix pe care îl ai.

Folosirea la comun a contului Netflix este permisă, însă trebuie să ții cont de faptul că profilurile pot fi personalizate. În acest fel, poți seta preferințele de vizionare ale fiecărei persoane în parte și poți vedea istoricul de vizionare al fiecărei persoane.

Preţ Netflix România

Tarifele pentru abonamentele Netflix în România variază în funcție de tipul de abonament netflix pe care îl alegi. Abonamentul Minim costă 4,99 euro pe lună, abonamentul Standard costă 9,99 euro pe lună, iar abonamentul Premium costă 11,99 euro pe lună.

Preturi abonamente Netflix 2023 in Romania
Preturi abonamente Netflix 2023 in Romania

Este important de menționat că, în funcție de zona în care locuiești, este posibil să îți fie solicitată plata unor impozite în plus, peste prețul abonamentului.

Pe lângă aceste tarife, Netflix oferă o perioadă gratuită de încercare pentru noii utilizatori. Această perioadă poate varia între 7 și 30 de zile, în funcție de țara în care te afli.

Merită să îţi faci un abonament Netflix în România?

Netflix
Netflix

În ultimii ani, Netflix a devenit unul dintre cele mai populare servicii de streaming video din lume. Cu un abonament la Netflix, ai acces la un număr impresionant de filme și seriale TV, inclusiv producții originale ale companiei. Dar merită cu adevărat să îți faci un abonament Netflix? Haide să analizăm împreună!

În primul rând, Netflix oferă o varietate enormă de conținut. Indiferent de gusturile tale, vei găsi cu siguranță ceva interesant de urmărit. De la comedii la drame, de la documentare la filme de acțiune, Netflix are totul. Mai mult decât atât, compania investește în producția propriilor seriale și filme, ceea ce înseamnă că poți descoperi conținut exclusiv pe platforma lor.

În al doilea rând, Netflix este foarte ușor de utilizat. Interfața lor este intuitivă și ușor de navigat, astfel încât să poți găsi rapid ceea ce îți dorești să vezi. Mai mult decât atât, poți să îți personalizezi experiența: poți crea liste de vizionare, poți să dai rating-uri la filmele și serialele pe care le-ai urmărit și poți să primești recomandări personalizate pe baza preferințelor tale de vizionare.

În al treilea rând, Netflix este foarte accesibil. Abonamentele lor încep de la doar câțiva dolari pe lună, ceea ce este mult mai accesibil decât să mergi la cinema sau să cumperi filme pe DVD. Mai mult decât atât, poți să îți împarți abonamentul cu alți membri ai familiei sau prieteni, astfel încât să puteți economisi bani.

Netflix este un serviciu de streaming popular în întreaga lume, care oferă o gamă largă de filme, seriale și documentare. În România, Netflix oferă trei tipuri de abonamente: Minim, Standard și Premium, cu tarife cuprinse între 4,99 euro și 11,99 euro pe lună.

Indiferent de tipul de abonament pe care îl alegi, trebuie să fii atent la numărul de dispozitive pe care le utilizezi simultan și la profilurile personalizate.

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website. În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele. În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

5 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button