Abonament Netflix 2024: Preţ şi Tipuri de Abonament Disponibile

Marian Ciobanu
Abonament Netflix 2024

Abonamentul Netflix este una dintre cele mai populare opțiuni de divertisment din lume. În 2024, Netflix oferă mai multe tipuri de abonamente, astfel încât utilizatorii să poată alege opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor lor. În România, există trei tipuri de abonamente disponibile pentru utilizatori: Minim, Standard și Premium.

- Publicitate -

Abonamentul Minim este cel mai ieftin abonament și costă 4,99 euro pe lună. Utilizatorii care aleg această opțiune pot viziona conținutul Netflix pe un singur dispozitiv în calitate standard. Abonamentul Standard costă 9,99 euro pe lună și permite utilizatorilor să vizualizeze conținutul Netflix pe două dispozitive simultan, oferind o calitate HD. Abonamentul Premium este cel mai scump, costând 11,99 euro pe lună și permite utilizatorilor să vizualizeze conținutul Netflix pe patru dispozitive simultan, oferind calitatea Ultra HD.

În acest articol, vom examina costurile și tipurile de abonamente Netflix disponibile în România în 2024. Vom analiza fiecare opțiune de abonament și vom oferi informații despre ce oferă fiecare tip de abonament și ce ar trebui să ia în considerare utilizatorii atunci când aleg un abonament Netflix.

Ce este Abonamentul Netflix?

Istoricul și Evoluția Netflix

Netflix este o companie americană de divertisment care oferă servicii de streaming de filme și seriale TV, precum Disney Plus sau HBO Max. A fost fondată în 1997 de Marc Randolph și Reed Hastings, în Scotts Valley, California. În 1999, compania a lansat un serviciu de abonament prin poștă, care a permis utilizatorilor să comande DVD-uri pe internet și să le primească prin poștă. În 2007, Netflix a lansat un serviciu de streaming, care a permis utilizatorilor să vizualizeze filme și seriale TV direct pe computerul lor.

De atunci, Netflix a devenit unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de streaming din lume, cu peste 200 de milioane de abonați în peste 190 de țări. Compania produce, de asemenea, propriile filme și seriale TV, precum „The Crown”, „Stranger Things” și „Narcos”.

Beneficiile Abonamentului Netflix

Abonamentul Netflix oferă utilizatorilor acces la o bibliotecă vastă de filme și seriale TV, inclusiv producții originale Netflix. Utilizatorii pot viziona conținutul pe mai multe dispozitive, inclusiv televizoare inteligente, computere, telefoane mobile și tablete. În plus, abonamentul oferă opțiuni de vizionare fără reclame și fără limite de timp.

Netflix oferă trei tipuri de abonamente: abonamentul Minim, cel Standard și abonamentul Premium. Fiecare abonament are un preț diferit și oferă caracteristici suplimentare, cum ar fi rezoluție mai mare sau numărul de aparate pe care poți viziona simultan. Utilizatorii pot alege abonamentul care se potrivește cel mai bine nevoilor lor și pot anula orice abonament Netflix în orice moment.

În concluzie, abonamentul Netflix este o modalitate excelentă de a accesa o bibliotecă vastă de filme și seriale TV, inclusiv producții originale Netflix. Cu trei tipuri de abonamente disponibile, utilizatorii pot alege abonamentul care se potrivește cel mai bine nevoilor lor și pot avea acces la caracteristici suplimentare, cum ar fi rezoluție mai mare sau numărul de aparate pe care poți viziona simultan.

Abonament Netflix 2024 în România
Abonament Netflix 2024 în România

Abonament Netflix 2024 în România

Netflix este una dintre cele mai populare platforme de streaming video din lume, oferind o gamă largă de conținut original și licențiat. În România, Netflix este disponibil din 2016, iar în 2024, platforma oferă mai multe opțiuni de abonament pentru utilizatorii din țară.

Tipuri de Abonamente Disponibile

Există trei tipuri de abonamente Netflix disponibile în România în 2024: Abonamentul Minim, Abonamentul Standard și Abonamentul Premium.

 • Abonamentul Minim este cel mai ieftin abonament și costă 4,99 euro/lună. Acesta oferă acces la conținutul Netflix în calitate standard și permite vizionarea pe un singur dispozitiv la un moment dat.
 • Abonamentul Standard costă 9,99 euro/lună și oferă acces la conținutul Netflix în calitate HD și permite vizionarea pe două dispozitive simultan.
 • Abonamentul Premium este cel mai scump abonament și costă 11,99 euro/lună. Acesta oferă acces la conținutul Netflix în calitate Ultra HD și permite vizionarea pe patru dispozitive simultan.

Compararea Planurilor de Preț

Pentru cei care doresc să compare planurile de preț, mai jos se află o comparație între cele trei tipuri de abonamente Netflix disponibile în România în 2024:

Plan de AbonamentPreț pe lunăCalitate VideoNumăr de Dispozitive
Minim4,99 euroStandard1
Standard9,99 euroHD2
Premium11,99 euroUltra HD4
Abonament Netflix 2024: Preţ şi Tipuri de Abonament Disponibile

În concluzie, Netflix oferă trei opțiuni de abonament diferite pentru utilizatorii din România în 2024, astfel încât aceștia să poată alege planul care se potrivește cel mai bine nevoilor lor.

Preţ Abonament Netflix 2024

Netflix este o platformă de streaming populară care oferă o varietate de conținut video, inclusiv filme, seriale, documentare și multe altele. Pentru a accesa acest conținut, utilizatorii trebuie să se aboneze la unul dintre cele trei tipuri de abonamente disponibile. În acest articol, vom analiza prețurile și metodele de plată acceptate de Netflix.

Analiza Prețurilor

În 2024, Netflix oferă trei tipuri de abonamente: Minim, Standard și Premium. Abonamentul Minim costă 4,99 euro/lună și oferă acces la conținutul video în calitate standard pe un singur dispozitiv. Abonamentul Standard costă 9,99 euro/lună și oferă acces la conținutul video în calitate HD pe doi dispozitive simultan. Abonamentul Premium costă 11,99 euro/lună și oferă acces la conținutul video în calitate Ultra HD pe patru dispozitive simultan.

În plus, utilizatorii pot adăuga locuri dedicate extra abonaților la abonamentul Standard cu 2,99 euro/lună fiecare. Aceste locuri permit utilizatorilor să acceseze conținutul video pe mai multe dispozitive simultan.

Metode de Plată Acceptate

Netflix acceptă o varietate de metode de plată, inclusiv carduri de credit/debit, PayPal și factura telefonică. Utilizatorii pot alege să plătească abonamentul lunar sau să plătească pentru mai multe luni în avans. Pentru utilizatorii care aleg să plătească abonamentul lunar, Netflix va percepe automat taxa de abonament în fiecare lună. Pentru utilizatorii care aleg să plătească pentru mai multe luni în avans, Netflix va percepe taxa de abonament la începutul perioadei de abonament.

Preţ Abonament Netflix 2024
Preţ Abonament Netflix 2024

În concluzie, abonamentul Netflix este accesibil și oferă utilizatorilor posibilitatea de a accesa conținutul video în calitate standard, HD sau Ultra HD, pe unul, doi sau patru dispozitive simultan. Utilizatorii pot alege să plătească abonamentul lunar sau să plătească pentru mai multe luni în avans, iar Netflix acceptă o varietate de metode de plată.

Cum să Alegi Abonamentul Potrivit

Dacă sunteți interesat de a vă abona la Netflix, trebuie să știți că există trei tipuri de abonamente printre care puteți alege. Fiecare tip de abonament vine cu un set diferit de caracteristici și prețuri, astfel încât este important să alegeți abonamentul care vi se potrivește cel mai bine. În această secțiune, vom oferi câteva sfaturi și criterii de decizie pentru a vă ajuta să faceți alegerea potrivită pentru dumneavoastră.

Sfaturi pentru Utilizatori

Înainte de a vă decide asupra unui abonament Netflix, este important să luați în considerare următoarele sfaturi:

 • Evaluarea bugetului: În primul rând, trebuie să evaluați bugetul disponibil și să alegeți abonamentul care se încadrează în acesta. Abonamentul Minim poate fi o alegere bună pentru cei care doresc să economisească bani, în timp ce abonamentul Premium poate fi mai potrivit pentru cei care doresc mai multe caracteristici și nu se tem să plătească mai mult.
 • Evaluarea necesităților: În al doilea rând, trebuie să evaluați nevoile dumneavoastră și să alegeți abonamentul care le satisface cel mai bine. Dacă doriți să vizionați filme și emisiuni TV în rezoluție standard, abonamentul Minim poate fi suficient. Dacă doriți să vizionați conținut în rezoluție HD sau Ultra HD, ar trebui să alegeți abonamentul Standard sau Premium.
 • Evaluarea preferințelor: În cele din urmă, trebuie să evaluați preferințele dumneavoastră și să alegeți abonamentul care le satisface cel mai bine. Dacă doriți să vizionați conținutul Netflix pe mai multe dispozitive simultan, abonamentul Premium poate fi cea mai bună alegere. Dacă doriți să împărtășiți contul cu alți membri ai familiei, abonamentul Standard poate fi mai potrivit.

Criterii de Decizie

În plus față de sfaturi, există câteva criterii de decizie importante pe care trebuie să le luați în considerare atunci când alegeți un abonament Netflix:

 • Calitatea conținutului: Dacă sunteți un cinefil sau un iubitor al emisiunilor TV, ar trebui să alegeți un abonament care vă oferă acces la conținutul de cea mai înaltă calitate. Abonamentul Premium este cel mai potrivit pentru cei care doresc să vizualizeze conținutul în rezoluție Ultra HD.
 • Numărul de dispozitive: Dacă doriți să vizionați conținutul Netflix pe mai multe dispozitive simultan, ar trebui să alegeți un abonament care vă permite acest lucru. Abonamentul Premium este cel mai potrivit pentru cei care doresc să vizualizeze conținutul pe patru dispozitive simultan.
 • Costul: Costul este un alt factor important de luat în considerare atunci când alegeți un abonament Netflix. Abonamentul Minim este cel mai ieftin, dar nu oferă acces la caracteristicile avansate ale celorlalte abonamente. Abonamentul Premium este cel mai scump, dar oferă acces la toate caracteristicile Netflix.

În general, alegerea unui abonament Netflix depinde de preferințele, nevoile și bugetul dumneavoastră. Luați în considerare sfaturile și criteriile de decizie de mai sus pentru a face alegerea cea mai potrivită pentru dumneavoastră.

Întrebări Frecvente

Care sunt tipurile de abonamente disponibile pe Netflix România în 2024?

Netflix România oferă trei tipuri de abonamente în 2024: Minim, Standard și Premium. Fiecare abonament vine cu caracteristici diferite, cum ar fi calitatea video și numărul de dispozitive pe care le puteți utiliza în același timp. Abonamentul Minim costă 4,99 euro/lună și vine cu calitate video standard și posibilitatea de a folosi un singur dispozitiv în același timp. Abonamentul Standard costă 9,99 euro/lună și vine cu calitate video HD și posibilitatea de a folosi doi dispozitive în același timp. Abonamentul Premium costă 11,99 euro/lună și vine cu calitate video Ultra HD și posibilitatea de a folosi patru dispozitive în același timp.

Pot să îmi schimb abonamentul Netflix în orice moment?

Da, puteți să vă schimbați abonamentul Netflix în orice moment. Dacă doriți să vă schimbați abonamentul, trebuie doar să mergeți la pagina „Contul meu” de pe site-ul Netflix și să selectați opțiunea „Schimbă abonamentul”. Schimbarea abonamentului va fi efectivă începând cu următoarea perioadă de facturare.

Care este cel mai bun abonament Netflix pentru mine?

Alegerea abonamentului Netflix potrivit pentru dumneavoastră depinde de nevoile și preferințele dumneavoastră. Dacă doriți să utilizați Netflix pe un singur dispozitiv și nu vă pasă de calitatea video, abonamentul Minim poate fi alegerea potrivită pentru dumneavoastră. Dacă doriți să utilizați Netflix pe mai multe dispozitive și să beneficiați de calitate video HD, abonamentul Standard poate fi o opțiune mai bună. Dacă doriți să utilizați Netflix pe patru dispozitive și să beneficiați de calitate video Ultra HD, abonamentul Premium poate fi alegerea potrivită pentru dumneavoastră.

Pot să anulez abonamentul Netflix în orice moment?

Da, puteți să vă anulați abonamentul Netflix în orice moment. Dacă decideți că nu mai doriți să utilizați Netflix, trebuie doar să mergeți la pagina „Contul meu” de pe site-ul Netflix și să selectați opțiunea „Anulează abonamentul”. Anularea abonamentului va fi efectivă începând cu următoarea perioadă de facturare.

Etichetat:
Distribuie acest articol
By Marian Ciobanu Redactor-șef
Urmăriți:
Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".
7 Comentarii
 • Preturile NU sunt corecte.
  In aplicatia Netflix, sunt urmatoarele:
  Minim 7.99 EUR / Standard 9.99 EUR / Premium 11.99 EUR

 • Nu e acceptabil ca Netflix sau orice alt operator să dispună ce echipament pot folosi și unde poate fi instalat ! Am respectat condiția contractuală cu vizionare pe maxim 4 dispozitive compatibile simultan și totuși mi s-a blocat accesul pe principalul dispozitiv. Nu contează amănuntele sau explicațiile, dar cred că la acest preț (premium) nu îmi puteți impune când și unde vizionez ! Deocamdată, nu am nevoie de un „dictator” pe banii mei!

 • sunt abonat netflix si doresc sa renunt la acest abonament , programul nu imi permite sa mai vizionez. cum trebuie sa procedez?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *