One Piece: Netflix dezvăluie primul trailer pentru adaptarea live-action

Netflix a dezvăluit primul trailer oficial pentru adaptarea live-action a celebrului manga japonez, One Piece. După o aşteptare lungă, fanii pot vedea cum personajele lor preferate prind viaţă în serialul de opt episoade, ce va fi disponibil pe platforma de streaming începând cu data de 31 august.

Fanii sunt încântaţi de primele imagini

După ce au avut parte de o serie de eşecuri cu alte adaptări live-action, fanii au fost sceptici cu privire la modul în care Netflix va reuşi să aducă la viaţă personajele din One Piece. Cu toate acestea, primul trailer le-a oferit o doză de optimism, care i-a făcut să fie încântaţi şi nerăbdători să vadă serialul.

YouTube video

Adaptarea live-action respectă manga-ul original

Unul dintre lucrurile care i-au făcut pe fani să fie sceptici cu privire la adaptarea live-action a fost reprezentarea puterilor lui Luffy. În manga, Luffy are un corp cauciucat, lucru care este uşor de reprezentat în animaţie, dar nu la fel de uşor de realizat într-un serial live-action.

Cu toate acestea, trailerul a dezvăluit că Luffy arată excelent şi că puterile lui par să fie reprezentate într-un mod fidel manga-ului original. Aceste detalii au lăsat fanii cu speranţa că toate personajele vor fi aduse la viaţă într-un mod cât mai fidel manga-ului.

Creatorul One Piece, Eiichiro Oda, este implicat în proiect

Un alt motiv pentru care fanii sunt încântaţi de adaptarea live-action a One Piece este faptul că creatorul manga-ului, Eiichiro Oda, este implicat în proiect. Oda a declarat că nu va permite lansarea serialului până când nu va fi complet satisfăcut de rezultat, iar acest lucru a dat fanilor încredere că respectarea manga-ului original va fi o prioritate.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *