One Piece pe Netflix: O rază de speranță pentru adaptările live-action ale anime-urilor?

Fanii seriei manga și anime „One Piece” au așteptat cu nerăbdare și o oarecare anxietate adaptarea live-action a seriei de la Netflix. În trecut, adaptările live-action ale unor anime-uri populare, cum ar fi „Death Note” și „Cowboy Bebop”, nu au fost bine primite de critici sau de fanii originalului. Cu toate acestea, primele reacții la seria „One Piece” de pe Netflix par să indice că această adaptare ar putea fi diferită.

Conform unui articol de pe Unboxholics, primele impresii ale fanilor și criticilor sunt în mare parte pozitive. Mulți dintre cei care au avut acces timpuriu la seria completă au împărtășit pe rețelele de socializare că sunt plăcut surprinși de cât de fidelă este adaptarea materialului original și de cât de bine sunt realizate efectele speciale și interpretările actorilor. De exemplu, Megan Peters de la Comicbook.com a tweetat: „Am văzut ‘One Piece’ de la Netflix și pot confirma că face dreptate materialului sursă și chiar mai mult. Cred că fanii anime-ului și noii veniți în Grand Line vor fi surprinși de ceea ce are de oferit acest show. Acesta NU este ‘Cowboy Bebop’, nu pot sublinia suficient asta.”

One Piece pe Netflix
One Piece pe Netflix

Seria Netflix „One Piece” este bazată pe opera originală a lui Eiichiro Oda, care supervizează proiectul ca producător executiv. Seria a fost creată de Matt Owens și Steven Maeda, care sunt, de asemenea, showrunneri și producători executivi. „One Piece” urmărește povestea lui Luffy (interpretat de Iñaki Godoy), un tânăr care visează să devină regele piraților. Pentru a-și atinge obiectivul, începe să caute comoara legendară, cunoscută sub numele de One Piece, care este ascunsă undeva în oceanul vast. Pe parcurs, recrutează un echipaj loial, inclusiv pe Mackenyu ca Roronoa Zoro, Emily Rudd ca Nami, Jacob Romero Gibson ca Usopp și Taz Skylar ca Sanji.

Deși este încă prea devreme pentru a trage concluzii definitive, primele reacții la seria „One Piece” de pe Netflix sunt încurajatoare. Fanii și criticii par să fie de acord că această adaptare live-action este realizată cu multă dragoste și respect pentru materialul original. Cu toate acestea, va trebui să așteptăm până la lansarea oficială pe 31 august pentru a vedea dacă această serie va reuși să câștige inimile fanilor din întreaga lume și să rupe blestemul adaptărilor live-action nereușite ale anime-urilor.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *