DivertismentSnowpiercer / Expresul zapezii sezonul 2...

Snowpiercer / Expresul zapezii sezonul 2 online subtitrat – tot ce trebuie să știi

Snowpiercer revine în forță cu sezonul 2 online, pregătit să țină în suspans pe toată lumea începând cu luna ianuarie a acestui an. Noul sezon al serialului va fi chiar mai plin de acțiune ca niciodată, mai ales că Sean Bean din Game of Thrones se alătură distribuției ca dl Wilford. Prin urmare, cu sufletul la gură și nerăbdători, în acest articol vom discuta despre unde putem vedea Snowpiercer sezonul 2 online subtitrat?

- Publicitate-

Ce sa va întâmpla în Snowpiercer sezonul 2?

Conform descrierii oficiale, în Snowpiercer sezonul 2 online subtitrat are loc o luptă cu totul nouă, care provoacă o discrepanță mare în ierarhia socială din tren. Oamenii se împart în două tabere: cei care țin cu Layton și cei care îi sunt loiali domnului Wilford (un nou personaj care a pus la bătaie un plan misterios ce presupune o nouă tehnologie).

În timp ce Layton se luptă cu Wilford pentru Snowpiercer, Melanie conduce atacul asupra unei noi descoperiri șocante care ar putea schimba soarta umanității.

Chiar dacă se bazează pe romanele franceze și pe filmul din 2013 al regizorului Bong Joon-ho, serialul Snowpiercer își croiește propria cale, plină de noi posibilități.

Cu toate acestea, nu te aștepta ca în Snowpiercer sezonul 2 lumea să părăsească trenul – Basso a confirmat că acest lucru nu va avea loc (încă ?).

Snowpiercer sezonul 2 online subtitrat – unde se poate vedea?

Serialul este un Netflix Originals. Astfel, episoadele din sezonul 2 sunt disponibile pentru a fi văzute online subtitrat pe platforma de streaming Netflix. Primul episod deja s-a lansat  marți, 26 ianuarie. Celelalte vor fi disponibile săptămânal, la o zi diferență după ce apar pe TNT la ora 04:00.

În mod normal, serialul este difuzat pe TNT în USA, însă, la noi, lucrurile nu stau așa. Tot ce trebuie să faci pentru a viziona Snowpiercer sezonul 2 online subtitrat este să îl cauți pe Netflix.

Trailer Expresul zapezii sezonul 2

Un trailer complet al serialului a fost făcut public în ianuarie 2021. Din câte se vede, credem că Expresul zapezii sezonul 2 va fi epic, mai ales că domnul Willford și-a făcut apariția.

Snowpiercer sezonul 2 – distribuție

Dacă te întrebi cine se întoarce în Expresul zapezii sezonul 2, îți aducem la cunoștință că, desigur, personajele principale, și anume Melanie Cavill (Jennifer Connelly), respectiv Andre Layton (Daveed Diggs) vor reveni.

Sean Bean, de asemenea, se va alătura sezonului doi ca domnul Wilford, inginerul care a creat Snowpiercer. Acesta se află într-o misiune prin care el dorește să revendice ceea ce crede că i se cuvine.

Iată cine mai revine în Expresul zapezii sezonul 2:

 • Sakina Jeffrey și Damian Young joacă rolul dlui și doamnei Headwood: oamenii de știință de la bordul trenului Snowpiercer
 • Rowan Blanchard în rolul Alexandrei: o fată de 17 ani, înțeleaptă, care are legături misterioase cu istoria Snowpiercer-ului.
 • Steven Ogg în rolul lui Pike: un lider înrăit și speriat de luptă.
 • Alison Wright în rolul lui Lilah Anderson: o gânditoare atentă, liniștită și independentă care locuiește cu soțul și fiica ei, care lucrează în salonul de unghii al trenului.
 • Mickey Sumner în rolul lui Bess Till: un frânat empatic și priceput care face parte din forța de securitate a trenului și se află în centrul unui mister care zguduie status quo-ul incomod al Snowpiercer-ului.
 • Annalise Basso în rolul lui LJ Anderson: o fată liniștită și sârguincioasă care locuiește cu părinții ei și care lucrează în seră.
 • Katie McGuinness în rolul lui Josie McConnell: mama lui Fergus, care trăiește în sărăcie la coada trenului.
 • Roberto Urbina în rolul lui Avi: un membru al echipei Breach.
 • Susan Park în rolul lui Jinju: bucătarul celui mai bun restaurant al trenului.
 • Lena Hall în rolul lui Sayori: arhivistul trenului, care este responsabil pentru păstrarea înregistrărilor, fiind în același timp și un membru al conducerii superioare.
 • Sam Otto în rolul lui John „Oz” Osweiller: un tânăr membru al forței de securitate.
 • Iddo Goldberg în rolul lui Bennett: unul dintre vechii ingineri care au ajutat la proiectarea trenului.
 • Jaylin Fletcher în rolul lui Miles: unul dintre puținii copii din coada trenului.
- Publicitate-
Marian Mărian
Marian Mărian
Marian prezintă un interes ridicat față de marketingul digital. Acesta consideră că internetul e un mediu minunat care oferă oportunități nelimitate utilizatorilor de a se dezvolta și de a-și exprima creativitatea. Cu o experiență vastă în copywriting, Marian a redactat articole pentru revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, în perioada 2016-2018. Apoi, din 2019, Marian a preluat rolul de Redactor-șef adjunct și SEO Specialist în cadrul portalului de ştiri şi informaţii IT&C intitulat GEEKI. Pe lângă capabilitățile sale de gândire critică, fiind capabil să facă diferența între corelație și cauzalitate în domeniul SEO, acestuia îi place, de altfel, să scrie articole despre diverse subiecte ce țin de tehnologie, știință și divertisment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Trending