Trilogia Hobbit ajunge la Netflix pe 1 iulie 2021

Trilogia Hobbit vine pe Netflix pe 1 iulie 2021! Gigantul de streaming tocmai a anunțat lansarea celor trei filme ale universului Stapanul Inelelor. Aceasta este șansa dvs. de a afla despre sau de a reda aventurile lui Bilbo Baggins, Gandalf Cenușiu și ciudata creatură numită Gollum înainte de evenimentele trilogiei inițiale.

În data de 17 iunie 2021, contul Twitter Netflix a publicat un tweet care anunța sosirea unei noi producții în catalogul Netflix .

NETFLIX VA TRANSMITE ÎNTREAGA TRILOGIE THE HOBBIT

Netflix Romania confirmă, de asemenea, știrea: „Trilogia Hobbit vine pe 1 iulie!” . Pentru a-și îmbogăți catalogul, liderul de streaming a reușit să negocieze drepturile de difuzare pentru univers, care include 3 filme: Hobbitul: o călătorie neașteptată (2012), Hobbitul: dezolarea lui Smaug (2013) și Hobbitul: The Bătălia celor cinci armate (2014).

Pentru cei care nu știu, trilogia Hobbit relatează călătoria lui Bilbo Baggins, unchiul lui Frodo și a lui Gandalf Cenușiu la Muntele Singuratic. Însoțiți de o bandă de pitici, se vor confrunta cu un Dragon terifiant, Smaug. În timpul călătoriei sale, Bilbo Baggins va întâlni Gollum, o creatură fascinată de inel. La fel ca filmele Lord of the Rings , toate cele trei lungmetraje au fost regizate de Peter Jackson.

În distribuția trilogiei, găsim mai mulți actori care au apărut în universul Lord of the Rings, printre care Ian McKellen (Magneto of X-Men), Cate Blanchett, Evangeline Lilly și Orlando Bloom. Este o adaptare, foarte slabă și uneori prea extinsă, a romanului Hobbitul scris de Tolkien în 1937. Vei vedea sau vei vedea din nou trilogia Hobbitului imediat ce va sosi pe Netflix?

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *