Stiri ITMobile

iOS 14.2 beta ne confirmă că iPhone 12 va sosi fără căşti

Au mai rămas câteva zile până când cele mai așteptate dispozitive ale Apple își vor face apariția anul acesta. Noile iPhone-uri vor fi lansate pe data de 13 octombrie, însă, după cum s-a zvonit în ultimul timp, acestea se pare că vor sosi fără căști. Așa cum ne așteptam, zvonul a fost confirmat. Ultimul iOS 14.2 beta aduce un nou meniu, și anume RF Exposure, în care căștile sunt menționate ca fiind doar “headphones”, ci nu “supplied headphones”.

Revenind la iOS 14, conform Apple, RF este o unitate care măsoară expunerea la radiofrecvență iar (SAR) se referă la rata la care corpul absoarbe energie RF. Însă ce legătură au aceste valori cu căștile? Ei bine, compania recomandă că pentru a reduce expunerea la energia RF, să utilizăm o opțiune hands-free, precum difuzorul încorporat, căștile furnizate sau alte accesorii similare. Iar noul iOS menționează doar termenul de “căști”, nu și “căști furnizate”.

Pe baza acestor informații, putem presupune că iPhone-urile din acest an vor veni fără Airpods în cutie.

Recent lansat, Apple Watch Series 6 a exclus adaptorul de alimentare din cutie și a inclus doar un cablu USB. Deci, ne putem aștepta și ca noile iPhone-uri să vină fără un adaptor de alimentare.

Apple susține că eliminarea accesoriilor va contribui la protejarea mediului și majoritatea consumatorilor au deja încărcătoare compatibile. Chiar și așa, compania va oferi un încărcător de tip qucik charge pentru iPhone, pe care utilizatorii îl pot achiziționa separat.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *