DivertismentNetflix: Ce este noul buton "Shuffle...

Netflix: Ce este noul buton „Shuffle Play” sau „Redare aleatorie”

Este posibil ca unii utilizatori Netflix să fi văzut o nouă funcție apărută pe Smart TV-ul lor, cu un nou buton „Shuffle Play”…

- Publicitate-

Pentru toți cei care petrec minute lungi parcurgând catalogul Netflix înainte de a decide la ce sa se uite intr-un final, gigantul american oferă o nouă funcție. Într-adevăr, cei care au lansat recent Netflix pe Smart TV-ul lor au văzut o nouă funcție disponibilă de pe ecranul de selecție a profilului, asta cel putin in Franta, relateaza presse-citron.net.

Un nou mod „Shuffle Play” pe Netflix?

De fapt, sub fiecare profil apare acum un buton „Shuffle Play”. Odată validată această comandă, Netflix lansează automat conținut care ar trebui să mulțumească utilizatorul în cauză. Pentru aceasta, Netflix se bazează în mod evident pe algoritmul său intern și, de exemplu, va favoriza conținutul plin de umor pentru utilizator este un pasionat de comedie sau, dimpotrivă, va favoriza conținutul horror dacă utilizatorul este pasionat de filmele horror.

„Ar putea fi un film, o serie sau un serial pe care îl vizionați în prezent, ceva pe care l-ați salvat pe lista dvs. sau un titlu care arată ca ceva ce aveți deja.” urmărit ” spune compania. Ideea din spatele acestei noi funcții este de a permite utilizatorilor să găsească rapid conținut care le-ar putea dori, fără a pierde timpul.

Potrivit unora, pe termen lung, obiectivul Netflix ar fi acela de a permite platformei sale să arate ca un canal TV tradițional, utilizatorul trebuind doar să lanseze aplicația pentru conținut (relevant) pentru a fi difuzată automat. . Rețineți că Netflix efectuează în mod regulat teste de funcționalități noi, mai mult sau mai puțin utile … În prezent, această nouă funcție „Random Play” este disponibilă doar pe anumite televizoare inteligente.

Pentru a vedea acum dacă acesta din urmă va fi păstrat sau dacă va fi în curând eliminat din aplicație.

- Publicitate-
Marian Ciobanu
Marian Ciobanu
Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Trending