Netflix lansează 3 jocuri noi pe mobil

Netflix continuă să adauge noi producții la proiectul său de jocuri mobile, pe care l-a început cu ceva timp în urmă. Începând de astăzi, echipa, care oferă încă 3 jocuri noi abonaților săi, a lansat astfel un total de 10 jocuri.

Netflix, cea mai populară platformă de seriale și filme online din lume, a anunțat că va intra în industria jocurilor mobile cu puțin timp în urmă și și-a deschis primele jocuri pentru toți abonații în urmă cu aproximativ o lună. Compania a oferit acum încă trei jocuri noi abonaților săi. Deși aceste jocuri nu sunt foarte impresionante, ele sunt un indiciu rentabilitatii lui Netflix in această industrie.

Jocuri noi oferite de Netflix abonaților săi; Cafe Dominoes , Knittens și Wonderputt Forever. În acest context; Jocul numit Dominoes Cafe este o simulare a unui joc de domino , iar Knittens este un joc de puzzle. Wonderputt Forever este un joc de golf cu scene în continuă expansiune. Knittens și Wonderputt Forever par să iasă în prim-plan, deoarece există producții similare și foarte populare pe piață.

Jocurile Netflix nu au reclame și achiziții în aplicație

Jocurile pe care Netflix le oferă exclusiv abonaților săi nu oferă publicitate și achiziții în aplicație. Acest lucru pare să atragă atenția pasionaților de jocuri mobile. Pentru că una dintre cele mai mari probleme ale jocurilor mobile lansate este că sunt pline de reclame.

Pasionații de jocuri mobile care doresc să acceseze jocurile Netflix trebuie să facă clic pe fila numită Jocuri după deschiderea aplicației. În această filă, utilizatorul, care poate vedea toate producțiile care au fost publicate până acum, începe să descarce și să joace un joc care îi place din Google Play Store sau App Store . De fapt; Chiar dacă nu sunteți abonat Netflix, puteți descărca aceste jocuri din magazinul de aplicații. Cu toate acestea, în scopul de a vă conecta la jocuri, aveți nevoie să vă conectați într-un cont activ Netflix.

Iată care sunt jocurile lansate de Netflix până acum:

  • Stranger Things: 1984
  • Stranger Things 3: The Game
  • Shooting Hoops
  • Card Blast
  • Teeter Up
  • Gameloft’s Asphalt Xtreme
  • Bowling Ballers
  • Dominoes Cafe (nou)
  • Knittens (nou)
  • Wonderputt Forever (nou)
Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *