Green Eggs and Ham
Green Eggs and Ham

Green Eggs and Ham este un serial bun pentru toata varstele, este animat si disponibil pe Netflix, in acest weekend m-am uitat la animetii pe Netflix se pare ca toate aceste filme/seriale pe care le-am urmarit au fost foarte bune, mai devreme am vorbit despre Klaus, care tot asa, a fost un film foarte bun.

Atentie acest articol contine spoilere: Povestea incepe atunci cand amicul nostrul „Sam I Am” fura o GirafoGaina pentru a o „duce in habitatul sau natural”, acesta este lipsit de prieteni si doreste sa aiba prieteni si mai ales sa isi intalneasca mama, veti descoperi pe parcurs de ce ii si plac acele oua verzi cu sunca.

Bineinteles, la inceput se intalneste cu „Guy I Am” care dupa cateva esecuri nu mai priveste cu maretie inainte si este pe cale de a avea un job foarte plictisitor, um job in care urmareste vopseaua.

Cele doua personaje principale se intalnesc la un restaurant si din greseala fac schimb de bagaje, ceea ce va porni tot conflictul si actiunea acestui serial.

Parere: Green Eggs and Ham (Oua verzi cu sunca)

Serialul este unul foarte bun, si se poate urmari pe Netflix aici, eu l-am termiant intr-o seara si pot spune ca nu am fost dezamagit, vom avea personaje foarte bune, muzica buna si povestea cu adevarat interesanta.

Totul este facut in asa fel in cat sa tina publicul placut captivat. Nu o sa mai dau spoilere, deja am dat prea multe, mai jos aveti nota noastra si cateva informatii despre acest serial.

  • Nota Geeki: 9.5
  • Nota IMDb: 8.5
  • Producători executivi: Jared Stern; Ellen DeGeneres; Jeff Kleeman; Mike Karz; David Dobkin; Sam Register
  • Adaptare după: Ouă verzi şi şuncă
  • Gen: Animație, aventură, comedie
  • Durata pe episod: 20-30 minute
  • Numar episoade: 14

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.