Parere: Green Eggs and Ham (Oua verzi cu sunca) – Serial animat Netflix dublat in Romana

Green Eggs and Ham este un serial bun pentru toata varstele, este animat si disponibil pe Netflix, in acest weekend m-am uitat la animetii pe Netflix se pare ca toate aceste filme/seriale pe care le-am urmarit au fost foarte bune, mai devreme am vorbit despre Klaus, care tot asa, a fost un film foarte bun.

Atentie acest articol contine spoilere: Povestea incepe atunci cand amicul nostrul „Sam I Am” fura o GirafoGaina pentru a o „duce in habitatul sau natural”, acesta este lipsit de prieteni si doreste sa aiba prieteni si mai ales sa isi intalneasca mama, veti descoperi pe parcurs de ce ii si plac acele oua verzi cu sunca.

Bineinteles, la inceput se intalneste cu „Guy I Am” care dupa cateva esecuri nu mai priveste cu maretie inainte si este pe cale de a avea un job foarte plictisitor, um job in care urmareste vopseaua.

Cele doua personaje principale se intalnesc la un restaurant si din greseala fac schimb de bagaje, ceea ce va porni tot conflictul si actiunea acestui serial.

Parere: Green Eggs and Ham (Oua verzi cu sunca)

Serialul este unul foarte bun, si se poate urmari pe Netflix aici, eu l-am termiant intr-o seara si pot spune ca nu am fost dezamagit, vom avea personaje foarte bune, muzica buna si povestea cu adevarat interesanta.

Totul este facut in asa fel in cat sa tina publicul placut captivat. Nu o sa mai dau spoilere, deja am dat prea multe, mai jos aveti nota noastra si cateva informatii despre acest serial.

  • Nota Geeki: 9.5
  • Nota IMDb: 8.5
  • Producători executivi: Jared Stern; Ellen DeGeneres; Jeff Kleeman; Mike Karz; David Dobkin; Sam Register
  • Adaptare după: Ouă verzi şi şuncă
  • Gen: Animație, aventură, comedie
  • Durata pe episod: 20-30 minute
  • Numar episoade: 14

YouTube video

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *